Nereye kadar katlanıyorsunuz ya da katlanıyor musunuz, dinliyor musunuz gerçekten? Sizin ihtiyacınız olduğunda onlar sizi dinliyor mu, yoksa sadece kendilerini mi anlatıyorlar?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye kadar katlanıyorsunuz ya da katlanıyor musunuz, dinliyor musunuz gerçekten? Sizin ihtiyacınız olduğunda onlar sizi dinliyor mu, yoksa sadece kendilerini mi anlatıyorlar?
3 kişiydiler, 2 kişi kaldılar. Gün içinde kafalarını karıştıran bir şey olduğunda bu ikili beni arıyor ama birbirlerini aramıyorlar çünkü ikisi de aynı anda konuşunca anlaşamıyorlar. Ortada dinleyen taraf yok. İnsan gerçekten kendine benzeyene bile tahammül edemezken, bizim tahammül etmemizi bekliyorlar.
Bazen sadece ses duymak için bazen birilerine iyi gelmek için ya da belki bir gün bana iyi gelirler diye katlanırsınız dinlersiniz ama öyle bir gün gelir siz kendinizi anlatmak istersiniz kapı yüzünüze kapanır işte o gün canınız çok yanar
Yok ben de biliyorum sadece bazen acaba diyorum ama hata olduğunu hemen anlıyorum
O tarz ilişkiler kurmuyorum. Milletin dert kapısı olamam, çok sıkıntıdaysa bir zahmet profesyonel yardım alsın. Tabii ki arkadaşlıklarda olabilecek durumlar vardır fakat hiçbir zaman bu beni kullanabilecekleri seviyeye çıkamaz. Ben kendi sorunlarımı kendim çözebiliyorsam onlar da çözsünler bir zahmet. Küçük günlük şeyler olur ama büyük ve kronik sorunlardan uzak dururum. Sürekli depresif olan insanlardan uzak durmak lazım.
Haklısınız
Mesleğim gereği bu durumu çok sık yaşıyorum ama profesyonel hayatımla özel hayatım arasına sınır koymayı zamanla öğrendim 🌿 Dinlemek harika bir erdemdir ancak ilişki karşılıklı olduğunda şifa verir. Hep veren taraf olmak bir süre sonra insanı ruhen yorar 🧘♀️ Kendi hayatımda sadece anlatan, benim ihtiyacım olduğunda yanında olmayan insanlarla arama tatlı bir mesafe koyuyorum. Sen bu dengesizliği fark ettiğinde tepkin nasıl oluyor, sınır çizebiliyor musun 🌸
Cevap
1Cevap
Var İnsanlar bazen çözüm aramaktan çok kendini güvende hissedeceği birine anlatmak istiyor
Gelene git diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?