Ev sahipleri kiraları uçurup bu kadar vicdansızlaşırken gariban kiracılar ne yapsın?

Kirayı 10 binden birden 23'e çıkardı, veremem dedim, yalvardım ama çıkmak zorunda kaldık. Başka 15'e bulduğumuz yer depozito istedi, o adama da yalvardım, bak karım çocuğum var, evine evim gibi bakarım diye, boş dursun dedi. En son bir giriş katı bulduk, güneş almıyor, duşakabin yok, dolap yok. Karım bugün evi temizlerken ağlaya ağlaya öldü, çok üzüldüm ben de, elimden bir şey gelmedi. Beni affetme tamam mı dedim, senin ne suçun var dedi bana. Lütfen ağlama dedim. En sevdiği et dürümden aldım ama yerken bile içi titredi ağlamaktan, oğlan kutunun üstünde uyudu. Biz gariban bir halkız, ne istersiniz ki bizden, çok zenginsiniz, 5 bin lira bizim için çok para hâlâ.
Güncellemeler
3 gü
Güncelleme
Güncellemeler
3 gü
Erkekler siz siz olun işinizi gücünüzü bulmadan evlenmeyin abi tavsiyesi ben 28 yasindayim burger kingde vardiya muduruyum aldığım para 45 50 bin lira kiram ve faturalarım 20 bin lira meslek öğrensem forklift 100 150 alırdım
Ev sahipleri kiraları uçurup bu kadar vicdansızlaşırken gariban kiracılar ne yapsın?