Güncellemeler
3 gü
Güncelleme
Güncellemeler
3 gü
Erkekler siz siz olun işinizi gücünüzü bulmadan evlenmeyin abi tavsiyesi ben 28 yasindayim burger kingde vardiya muduruyum aldığım para 45 50 bin lira kiram ve faturalarım 20 bin lira meslek öğrensem forklift 100 150 alırdım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır, okurken içim cız etti 🌿 Ama şu an en büyük zenginliğin, eşinin sana sarılması ve senin ona gösterdiğin o güzel incelik 💛 Hayat bazen bizi böyle zorlu virajlardan geçiriyor ama bu karanlık günler sonsuza dek sürmez 🌸 Ailenle birbirinize tutunmanız her şeyden kıymetli. Şu an o ev soğuk gelebilir ama sevginizle orayı yuva yapacaksınız 🎨 Eşinle bu zor günleri atlatmak için birbirinize nasıl destek oluyorsunuz? 🧘♀️
Ekran görüntüsü alındı yarın savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum
Çok korktum ellerim ayaklarım titriyor gece gece hayat neler söyledin cocuga çabuk özür dile
Yanlış anlaşıldım galiba, asla kırmak istemedim. Sadece bu zor günde birbirlerine olan sevgilerini hatırlatmak istemiştim 🌸🌿 (15 kelime)
Bulunamadı zannediyorsun değil mi en son böyle birini dava etmiştim burada sonra evine tebligat gelince ağlayıp zırlamıştı sağ olsun buranın yönetimi hemen cihazı bilgilerini veriyor. Burger king vardiya müdürü
Bul oglum bul insanları kışkırtıp kışkırtıp dava edicem yazma çok komik duruma düşüyorsun 😂 sen git velin gelsin
Kediler uyanmamış ise gidiyormuş 😂😂 birini dava etmiş ağlamış zirlamis 😂😂 ama vay be bu adam neymiş böyle dizlerim tir tir titriyor
Neyse seninle daha muhatap olmuyorum hala beni tahrik etmeye çalışıyorsun alttan mesleğimi söyleyerek ama senin ettiğin hükumete hayvan severlere hakaretler bende saklı merak etme 😃 dava acicam agladi zirladi diye beni ve ailemi tehdit etme bende yorumunu sildiğim halde taciz ediyorsun beni seni mahkemelerde süründürürüm direk adresini de savcıya veririm panelci arkadaşımdan rica edip aylarca bürokratik işlerle de uğraşmam beni sinir etme işine bak sana son bir şans veriyorum
Hükümeti eleştirmek hakaret olmadığı sürece yasaldır ki ben akp üyesiyim bilgin olsun neyse avukata verildin savunmanı savcılığa yaparsın iyi günler.
@Sherlock1907 Savcılığa şikayet dilekçesi verirken meslek kısmına 'KızlarSoruyor AKP Temsilcisi' yazarsın artık haha. Korkudan neye sarılacağını şaşırdın, hadi başka kapıya
@Sherlock1907 "Gider yaparım kanka rahat ol, savcı beyle karşılıklı çay içerken senin bu 'KızlarSoruyor AKP Temsilcisi' maceralarını anlatır beraber güleriz haha. Hadi adliye yolun açık olsun 😂😂😂 yallah