Yabancıyım yıllar önce her ihtimale karsı 1kira depozit verıyodum kötü bırılerı karsılasmadım en cıkdıgım zaman depozıtoya kalıp cıkıyoduk
Ama şu an bakıyorum yasal dıgılmıs vermezse sorun çıkıp üzüyo mu 2kira vermek ıstemıyorum bılgısı olan var mı
Yabancıyım yıllar önce her ihtimale karsı 1kira depozit verıyodum kötü bırılerı karsılasmadım en cıkdıgım zaman depozıtoya kalıp cıkıyoduk
Ama şu an bakıyorum yasal dıgılmıs vermezse sorun çıkıp üzüyo mu 2kira vermek ıstemıyorum bılgısı olan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yasal değil sanırım
sözleşmede belirlenen maddeler yasaldır. 2 kira verirken yine çıkarken de 2 ay kira vermeden oturup çıkarsınız
Öyle belırteyım mı sozlesmede
usul öyledir zaten böyle belirtirseniz sorun yaşamazsınız. diyelim ki şimdi 2 kira bedeli örneğin 30.000 tl depozito verdiniz. evden ayrılırken bazı uyanık ev sahipleri 30.000 tl yi iade edip sizi çıkarmak isteyebilirler kabul etmeyin. aylar yıllar sonra 2 kira bedeli kaç bin tl olur Allah bilir. Siz evden ayrılırken 2 ay kira vermeden oturun bu şekilde anlaşın
Ya aynı parayı versınde ben kısa kontrat ıstıyoeum en kısa ne kadar olur bıde kısa olunca emlakcıya yınemı o kadar para verıcem
eğer emlakçıdan tutacaksanız evi 1 aylıkta otursanız emlakçı komisyonunu bir kira bedeli alır
Sözleşme 3aylık falan yaparmı acaba
orasını bilmem ama emlakçı her türlü komisyonunu alır
Kira sözleşmesine eklet.
şartları emlaköıyla görüş