Ailem kendi kazandığım parayla aldığım kıyafetleri çöpe atınca ne yapmalı, artık görüşmeyeyim mi?

Ben kendi kazandığım parayla kendime kıyafetler almıştım ve ailem kızıyor diye çatıya saklamıştım zaten bana para vermiyorlardı hiç. Ben 18 yaşımdaydım o zamanlar, kadınlık ihtiyaçlarıma kendi kazandığım parayla ancak 18 yaşımda ulaşabildim. O kıyafetleri doğru dürüst giymedim bile ve paramın çoğunu kıyafetlere harcadım, günlerce mesailere kaldım, 8'de işe gittim gece 2'de çıktım. Bana zaten para vermiyorlardı, gittim baktım hepsini atmışlar haberim bile yoktu, gerçekten o kadar sinirlendim, ağladım, kendi param üstelik giymedim bile, içinde onlarca kıyafet vardı. Zaten bir şeyler hissediyordum, yine ne kötülük yaptılar bana acaba diye, bu son raddeydi, arama mesafe koydum ben de. Nasıl bir insansam hala içimde vicdan var ya, beni bitiren o. Bi de gittim tatlı falan yaptım bunlara, kendi kazandığım para ya, köpek gibi çalışıp kendi kazandığım paraydı, işimi kendim bulmuştum, kendim gidip kendim gelmiştim, mesai ücreti bile vermemelerine rağmen mesailere kalmıştım. Böyle kolay mı ya birinin, üstelik çoluğunuzun çocuğunuzun emeğiyle kazandığı parasını çöpe atmak. Artık onlarla görüşmek istemiyorum, küçük gibi gelebilir, tek mesele bu değil ama o kadar kırılmıştım ki anlatamam.

Ailem kendi kazandığım parayla aldığım kıyafetleri çöpe atınca ne yapmalı, artık görüşmeyeyim mi?