Aldatan babam yeni eşiyle evlendikten sonra bana neden bu kadar ilgisiz ve sevgisiz oldu?

yani kadınla evlenmeden önce zaten annemi o kadınla aldatıyormuş. kadına ev araba aldı iş yerine getirdi (biz babamla beraber çalışıyoruz fabrikamız var maddi olarak durumumuz iyiydi yani) kadın burada çalışmaya başlayınca ben denk gelmek istemediğim için 1 gün o 1 gün ben gelip gidiyoruz.
ben ayrı yaşıyorum annemle de kalmıyorum. 2 gün önce burnum normalden çok fazla kanadı ve tansiyonum 3.5 kadar düştü babamı aradım 00.30'da tamam sen bak hastaneye giderin kendin dedi uyumaya devam etti ama kadın en ufak bir şey için aradığında tamam hayatım falan diyo. iş için beni bir konuda azarlıyor mesela gidiyorum üstüne çalışıyorum sunum yapıcam, kadın 3 kere arıyor saçma sapan şeylerden beni bölüyor en son dayanamadım çıktım gittim tüm çalışmaları da çöpe attım. yani bu kadar önemsiz ve değersiz hissetmekten yoruldum bu artık ikili ilişkilerimi de etkiliyor

Aldatan babam yeni eşiyle evlendikten sonra bana neden bu kadar ilgisiz ve sevgisiz oldu?