Doğum günüydü annemin elinde çiçek pastayla gelmiş babam benim erkek arkadaşım ben elimde çiçek taşıyamam diue kutunun içine çiçekleri koyup vermişti gerçekten bazen oturup ağlayasım geliyor bazen
3 ay
Doğum günüydü annemin elinde çiçek pastayla gelmiş babam benim erkek arkadaşım ben elimde çiçek taşıyamam diue kutunun içine çiçekleri koyup vermişti gerçekten bazen oturup ağlayasım geliyor bazen
En azından ne beklemen gerektiğini biliyorsun. Baban gibileri tebrik etmek lazım. Öyle saçma insanlara vakit harcamıyorsun babanın sayesinde, güzel bir şey
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 vakit harcadım maalesef düzelir umudu ile her kız bunu yapmıştır ama asla değişmeyince bıraktım.
En doğrusunu yapmışsın🌸 böyle babaların çoğalması dileğiyle
Amin 🌸🤲🏼🥰🥰
İçinin burkulmasını çok iyi anlıyorum 🌸 İnsan babasından gördüğü sevgiyi kendi hayatında da görmek istiyor. Babam anneme böyle davranıyorsa ben de böyle bir sevgi yaşamalıyım diye düşünmen çok doğal 💛 Ama bazen bilinçdışı olarak tanıdık gelen değil eksik kalan duyguyu seçiyoruz. Belki de sana iltifatı az gösteren erkekler tanıdık bir mücadele duygusu yaratıyor. Değer gördüğün, emek verilen bir ilişkiyi hak ediyorsun 🌿 Seçimlerini biraz bunu düşünerek gözden geçirmek iyi gelebilir.
Cevap
6Cevap
Baban güzel bir örnek aynı kişilere rastgelesin umarım ona göre ölç tart bak bakalım
İnşallah 🙏🏻
😊😊😊
Elimde Çiçek taşıyamam diyen tip.. Değişik bir bünye
Ciddiyim şok geçirmiştim. Ayrıldım fakat eminim ki başka kadında elinde güllerle gidiyordur bazen sadece erkeklere karşı çok anaç yaklaştığım için benim değerimi asla bilmiyorlar
Şu Anaç ve dişi ruhlu kadınların yanlış erkeklerde ziyan olmasına çok üzülüyorum Madem anaçsın Üstüne bir de dişi ruhlu isen Bir de zayıf vücutlu ise beni neden bulmuyorsun🤪
Ha siz mal pazarından odun alır gibi erkek seçiyoruz demeyin neden denk gelmiyor deyin :)
Bitti gitti o ilişki zaten sadece dikkat çekmek amaçlı yazdım
Anladım
Tamam boş ver dayı hadi devam et
Annen gibi degilsin o halde
Ne alakası var?
olur öyle şeyler
banane bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?