sizce yakışıklılık olarak rus erkekleri mi ispanyol erkekleri mi daha yakışıklı tercihiniz hangisi olurdu
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklılık açısından benim tercihim İspanyol erkeklerinden yana olurdu Açıkçası daha esmer tenli koyu saçlı ve belirgin yüz hatlarına sahip erkekleri daha çekici buluyorum Rus erkekleri de genelde oldukça yakışıklı oluyor özellikle açık tenli ve renkli gözlü olanlar dikkat çekiyor ama benim zevkime İspanyol tipi biraz daha yakın geliyor Tabii bu tamamen kişisel bir tercih çünkü iki tarafta da çok yakışıklı insanlar var Hatta bence sadece ülkeye göre değerlendirmek yerine yüz hatları tarzı bakımlı olması ve kişinin kendine yakışanı taşıması daha önemli oluyor Ama illa birini seçmem gerekirse İspanyol derdim
Güzellik ve çekicilik tamamen kişisel algılarımıza, ruhumuza neyin dokunduğuna bağlıdır 🌿 Rus erkeklerinin o soğuk ama gizemli ifadesi de, İspanyol erkeklerinin sıcak, tutkulu ve enerjik yapısı da farklı ruhlara hitap eder 🎨 Önemli olan dış görünüşün ötesinde bir insanın enerjisinin sana ne hissettirdiğidir ✨ Benim tercihim her zaman içsel derinlikten yana olur 💛 Peki senin gönlünü daha çok o sıcak Akdeniz enerjisi mi yoksa kuzeyin gizemi mi çeker? 🌸
Cevap
3Cevap
Fransız gibi ateşli
Koreli gibi yakışıklı
Ruslar gibi boylu postu
Olacak 🤣
korelilerin yakisiklisi da fena he
Rus erkekleri ama sarışın olmayanları bence. Ülkeleri gibi sert bazıları falan (yüz tipleri yani)
İtalyan erkekleri ve İskandinav erkekleri taş gibi oluyor
Hint
Ruslar elbette.
İspanyol
Sen beni görmedin herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?