ingilizceye ek olarak bir dil daha öğrenmek istiyorum ama kararsızım sizce bu rusça mı ispanyolca mı olmalı neden?
İspanyolca
Rusça
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İspanyolcanın öğrenimi daha kolay ama ruscanın epey zor.. Dersen ki hangisi daha cok işime yarıyacak avrupa ülkelerinde yasamıyacaksan kesinlikle rusca öğrenmelisin hem daha cok pratik yapma sansın var
Özellikle yabancı firmalarla ve turizm sektörüyle cok içli dışlı biri olarak kesinlikle Ruscayı tavsiye ederim o zaman. Gerci calısmak istediğin sektörede bağlı ticaret sektöründe 1. Sırada Çince var ama ingilizcenin dısında Rusca üst sıralarda. Turizm sektöründe calısıcaksan Rusca ve Almanca ilk sıralarda. İspanyolca özellikle Türkiyede iş bakımından cok aranan bir dil değil diğerlerine nazaran
Şimdi birileri dünya dili vs diyecek. Ben onları bilmiyorum, benim kulağıma ispanyolca daha hoş geliyor. Okulda bir dönem aldım dersi, oldukça kolay ayrıca.
İsine yaricak istiyosan cince japonca falan ogren yok ikisi arasinda dersen rusca ogrenmen pek bir sey katmaz sana bir kizlarla konusursun
O zaman italyanca ogren ondan sonra fransizca ve ispanyolca cok rahat ogrenirsin 3u ayni gibi ispanyollari bilmiyorum ama fransiz ve italyanlar ingilizce hic konusmuyor
Cevap
5Cevap
Ispanyolca daha sicak geliyor bana bilmiyom. Ispanya daha cekici bir yer bana gore
Rusça tabi, daha çok işe yarar İspanyolca'dan kızlar konusunda. :)
İspanyolca dünya dili.
Amerika da özellikle iyi iş yaparsın. Bu arada abazan erkeklerin hepsi Rusça demiş. Kadınlar mantıklı olarak İspanyolca demiş.
Rus kızları nedeniyle rusça derim.
Ticari amaclı ogreneceksen Rusca
rusça öğrenırsen çoğu slav dıllerını %70 anlarsın
Rusça tabiki
İspanyolcaya göre daha mantıklı
Rusça.
Rusça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar