Ablam 40 gunluk yillik iznini bizim evde yatarak geciriyor, hic ev isi yapmiyor ben mi abartiyorum?

Arkadaşlar merhabalar benim ablam memur, yıllık izni 40 gün ve 40 gün boyunca bizim evde geçirdi, bir arkadaş bile buluşmuyor, 7 24 evde. Ben 28, o 30 yaşında, koca evde ortak bir odamız var, o da küçücük zaten 2 küçük çocuk anca sığar. Ben sınava hazırlanıyorum, deneme çözüyorum, o da yanımda uzanıp yatıyor, dikkatimi dağıtıyor resmen. Tam yanımda, masamla onun yatağı yan yana ister istemez dikkatim dağılıyor. Odada 5 dakika yalnız kalayım diyorum, hemen geliyor yatıyor, saatlerce uzanıyor ve ev işi bile yapmıyor, yemekte anneme yardım etmiyor. Kendi evinde kahvaltıyı 12 1 gibi yapar, burada saat 10'da kahvaltı istiyor. Annem çamaşırları sereceğim diyor, yine kalkıp kahvaltı hazırlamıyor, bulaşık makinesine bulaşık dizmesini bile bilmiyor, çok sinirlerim bozuluyor, gelmiş 30 yaşına ev işi bilmiyor, sadece yiyor yatıyor. Sizce ben haklı mıyım haksız mıyım

Ablam 40 gunluk yillik iznini bizim evde yatarak geciriyor, hic ev isi yapmiyor ben mi abartiyorum?