Kız kardeşim evin huzurunu sürekli bozuyor?

babam yurtdışında annem ve babam artık genç değiller ve eskisi gibi sabırlı değiller çabuk sinirleniyorlar haliyle yaş olmuş 50 kız kardeşim 16 yaşında neredeyse 5 yıldır ergenliğini çekiyoruz ve artık ergenliğin bir bahane olduğunu düşünüyorum yaptıklarıyla anneye babaya kes sesini demek konuşma hakkı vermemek eve sürekli farklı farklı arkadaş getirip götürmek başkalarına özenmek say say bitmez resmen hatalarla dolu biri evet yaşı küçük ama dışarıda mendil satan 10 yaşında çocuklar görünce kardeşimden nefret edesim geliyor mutlu bir ailedeyim ailemle aram çok iyi çok şükür babam yanımızda değil ama yokluğunu hissetmiyorum her zaman en iyi baba oldu benim için annemde öyle onların üzülmelerine katlanamıyorum ama annem ve babamın kız kardeşime laf geçirememeleri bana koyuyor hem onlara sinirleniyorum hemde kız kardeşime onlara bişi olucak diye korkuyorum sürekli her gün her gün kavga bıktım artık her hareketine napim o benim kızım diyer annemle babam çok sıkıldım bu laflarından ne yapmamı önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bakar misiniz?
Kız kardeşim evin huzurunu sürekli bozuyor?