Benim var. Doğukan diye bir çocuktu. Küçücük boyu vardı ama çok fenaydı. Haftada birkaç kere öğle arasında marketlerde satılan hazır kakaolu baton kekler vardı, ondan getirir bütün halde ısıra ısıra yerdi. Bir keresinde teneffüste koşmuştu ve burnunu karıştırmıştı, nefes nefeseyken elini sırama dayamıştı elindeki sümük sırama geçmişti ve o bunu fark etmemişti. Hatırlayınca yine iğrendim bak şimdi. İtici bulur ve biraz da çekinirdim ondan. Sürekli oturduğum mahalleden ailesiyle geçerlerdi, kör bir babası vardı elinde değnekle gezerdi, annesinin herhangi bir engeli yoktu, sadece Doğukan gibi ufak tefekti. Sonra bir kız kardeşi oldu, aralarına o da eklendi. Annesinin kucağında o da Doğukanlarla beraber mahallemizden geçmeye başladı. En son lisenin başlarında yaşadığım semtte bir dönercide çalışırken görmüştüm annemle. Annem tanımıştı onu, ama benim gibi iğrenç bir çocuk olduğunu bilmiyordu. Samimi bir şekilde konuştu Doğukanla, sen çalışmaya mı başladın, aferin, kolay gelsin sana falan demişti ona. O günden sonra da onu ve ailesini bir daha görmedim. Birden aklıma geldi durduk yere 😂
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer