Zümrüt'tü. Gerçekten o zaman içimizde hiçbir kin beslemeden, içtenlikle sağlam bir arkadaşlığımız vardı. maalesef ilkokul sonunda farklı bir şehire taşınmak durumda kaldılar. Daha sonrasında iletişime geçme fırsatı bulamadım. 🌿🌸
Burak hala karşılaştığımızda görüşür konuşuruz ama denk gelmiyoruz farklı işlerde farklı ortamlarda olduğumuz için yoksa hala deli gibi severiz birbirimizi eminim hatta ilk okul değil anasınıfı arkadaşımdır ordan ilkokul oldu zaman geçtikçe insanlar kendi dertlerinden işte birbirini görmez oldu..
İlkokulda iki tane en yakın arkadaşım vardı birisi hala burada adı Ceyda ama görüşmüyoruz pek, diğeri ise ilkokul biter bitmez gitti çok merak ediyorum onu naapti nerde diye çünkü gittiğinde en yakın arkadaştık adı Elif şu an yolda görsek belki birbirimizi tanıyamayız..
Türker ve Nurandı. Türkerle 18 yıllık arkadaşız. Nuranla kreşten beri arkadaşız.20 yıldır arkadaşız. İkiside farklı şehirde onlarla eskisi gibi görüşmüyorum. Telefon numaraları var ikisininde.
Kezban'dı.Çok aradım ama nafile esatpaşa ilköğretim okulu eğer okursan lütfen bul beni.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlkokulda da, eğitim hayatım bittikten sonra da en iyi arkadaşım hep yalnızlığımdı... Ne sırtından bıçaklar, ne dedikodunu yapar, yalnızlık arkadaşın ötesinde, insana en sadık yar...
Güler , görüşmüyoruz çünkü bı kaç defa ben evine gittim numarasını falan aldım konuşmayaa çalıştım ama kendisi pek takmiyordu bende artık umursamadım nalim
Fikir ayrılıklarımız çok olmaya başlamıştı, değişti zaten, saygı olmayınca bir şeyler ilerlemiyor, o konuşmayı kesti, ben elimden geleni yaptım, umursamıyorum zaten. Kendi hayatı ne diyim.