Hatırlıyor musunuz? Benim Furkandı. Sonradan değişti ama uzun süre onunla oturudk xd

Hatırlıyor musunuz? Benim Furkandı. Sonradan değişti ama uzun süre onunla oturudk xd

İlkokul 1 ve 2 de değişiyordu hep çok yakın olduğum biri yoktu 3,4,5'te 2 kızla oturuyordum bi onunla bi onunla o zamanlar iyi anlaşıyorduk sonra ortaokulda aynı okulda farklı sınıftaydık rahatsız edici hadsiz tavırlarını gördüm muhatabı kopardım zaten ortaokulda bitince tüm okulla bağı kopardım adlarını söylememe gerek yok adları batsın.
Nuran'dı. Nuranın telefon numarası falan hâla var. Uzun yıllardır arkadaşız.
Sonra sıra arkadaşım değişti. Burak oldu. Burak facebookumda ekliydi. Hâlada ekli ama facebookum donuk. Çok kibar ve akıllı bir çocuktu severdim onu. İkiside sevdiğim arkadaşlarımdı.
Benim de küçük Emrah ti acıların çocuğuyum ben öğretmenim derdi 😂😂😂
Üzgünüm ama komik değildi. Ve sanırım yanlış yere yorum yaptın :D
Yanlış yere olmuş kusura bakmayın 😂😂
Sorun değil. Olabilir öyle şeyler :D
Cevap
13Cevap
Hiç hatırlamıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
Şeyma 😌😌 Teneffüslerde kol kola girip gezen kankalardık biz, hey gidi günler heeey 🤓🤓
#tubasueda 🍀🍀
Hafızamda yer açmak için ilkokul dönemini komple silmişim galiba 7. sınıfa kadar hiç hatırlamıyorum sıra arkadaşım kimdi.
İlk Şule diye bi kızla oturdum sonra kadir diye biriyle bir kaç kişiyle daha oturmuşum ama pek hatırlamıyorum
8 yıl aynı arkadaşımla oturduk Sibel Can dı adı 😂😂
Benim de küçük Emrah ti ben acılar çocuğum öğretmenim derdi 😂😂
Çok fazla değisti ama hatırladıklarim Mevlüt Kaan ege Melisa Kürşat Esin Ayse beyza...
Valla ilk okul arkadaşlarımdı çoğu. Karma otururduk her sene. Öğretmenler kaynaşalım diye yerlerimizi değiştirirdi..
Hakan Yavaş diye birisiydi. Soy ismine kadar hatırlıyorum iyi arkadaşımdı. Şimdi nerdedir bilmiyorum.
@ımmmmmm22 🤓🤓
İlkokulda çok sıra değiştirdim ya, ama bir görkem diye çocuk vardı bencildi beni sıradan itmişti bende dersin ortasında yere kapaklanmıştım kfjffj
yani yanimda oturanin yuzunu dahi hatirlayamadin diger isimler kalmis hep aklimda hdhdh
Çok konuştuğum için sürekli sıra arkadaşım değişirdi
Ben küçüklüğümden beri tek otururum, lise 3de sadece birisiyle oturdum. Göz problemim olduğu için en önde otururdum ve en yakın arkadaşlarım bile oraya oturmak istemezdi
Şeymaydı :)
Kızın okul numarasını bile hatırlıyorum 😂
Erendi adı çünkü yanına oturduktan 8 ay sonra cenazesi kalkmıştı okuldan
Ramazan, Zeynep, Fatih, Furkan, Berkan ve Öznur 😄 hiçbirini unutmam
Benimki seri gibi. Hoca sıkılması. Değiştirirken. Fatoş, Kemal, İrfan, Furkan
Başakkkk hala görüşürüz 🥺
Benim de küçük emrah ben acıların çocuğuyum öğretmenim der ağlardı öğretmende ağlama yavrum derdi 😂😂😂
Ayaz mıydı neydi
Benim de küçük emrah 😂😂
Tek otururdum genelde. Bağımsız.
gökhan..
8 sene oturduk :)
Ben de furkan adlı biriyle oturdum
İsmini hatırlamıyorum.
muhammetti galiba sdfsdfg
Mustafa idi herhalde unuttum :d
Ömer jdjz
Mert diye biri
engin