evrim ♥ hayatımın ilk yıllarında karşıma çıkan en güzel kadın ve gidişiyle hayat damarlarımı kurutanda bir kadın hem seviyorum hem kırılıyorum ona 2. ömrümü çürüten kadın zey Allah görüyor canımı nasıl ne derecede yaktığını Allahından bulsun diyorum başka bir şey demiyorum
evet hep kaybettiklerimin yası kalıyor içimde bir yerlerde canımı her gün daha fazla yakıyor ve daha fazla kaybedecekmişim gibi hissediyorum hepsi bende güzel kalsaydı keşke
ağzını öpeyim senin ne tatlı dilli bir şeysin öyle ♥ Bazen tam senin tadında hayata tutunuyorum pozitif düşünerek sonra tamda şu an olduğu gibi en dibe düşüyorum :D
:)(: seni üzen ne varsa hayatindan cikarabilirsin ama umutsuzluğa kapilmamalisin bazen herkese olur öyle sanki hep canı yanacak hic birsey duzelmeyecek gbi olur ama bir bakmissin uyumussun ve üzüntünün sabahi olmuş , gün bile her daim gecede kalmazken Allah en değerli yarattiklarini hic her daim geceye hüzne mahkûm eder mi ☺
Allah her daim yanımızda olsun bizi merhametinden ve şefkatinden mahrum etmesin ♥ güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum güzel yüreklim Allah yolunu açık etsin hayırlı geceler kendine iyi bak ♥
nurgülle ne zamana kadar görüştün :) kim bilir simdi ne kadar degismistir dimi ben fiziksel olarak değilde karakter olarak cok degistiklerine sahit oldum dedim o zaman ne kadar masum ve ictenlerdi 😒
ben arkadaşlarımla 12 sene boyunca aynı okulda 11 senede aynı siniftaydik. hala görüşürüz fırsat oldukça.😊 ama samimi can dost dediğim iki kız bir erkek var.
En İyi Cevaplar