Ailem benden kaldığım evin faturalarını isteyince çok kırıldım, bu çifte standart normal mi?

Merhaba evliyim, evimizde sıkıntılar olduğu için büyük bir tadilat var ve bu süreçte ben ailemle birlikte yazlıkta kalıyorum, eşim de ailesinin evinde kalıyor. Bebeğimiz hastalandı, toza da alerjisi var. Biz de bu süreçte ailemin boş olan evinde kalmaya karar verdik, on gün falan kaldık. Çok ateşlendiği için sadece zıbın giydirip klimanın altında tutun dediler. Ben de aileme ayıp olmasın diye faturalara yardımcı olmak istediğimi söyledim, iban gönderin bir miktar para atayım dedim. Annem bana dedi ki faturaları hesaplayalım, belki verdiğin para az gelecek, hesapladıktan sonra gönder. Yani bu kadarına da şok oldum ama ya erkek kardeşim hemen hemen her gün eşiyle hem kahvaltıya hem akşam yemeğine gelirler, annem onlara misafir gibi yemek hazırlar, eder. Bulaşıkları ben yıkarım, gelinimiz hiç dokunmaz bile. Ama ben ailemin yanındayken genel olarak dışarıdan yemek söylüyorum hem kendime hem anneme, tabii kardeşimgil gelmediği sürece yemek bile yapılmıyor. Ben zaten bana çifte standart uygulandığını düşünüyordum ama bir fatura için bile bu kadar ince hesap yapmalarına üzüldüm. Erkek kardeşimin düğünün yarı masraflarını da ailem yaptı ama ben kimsesiz gibi sadece eşimin eline baktım, çeyizimi bile eşim tamamladı. Bir türlü ısınamıyorum anneme, uzak dursam herkes “annesine kötü” diye bana laf söyleyecek. Sizce ben haksız mıyım, ne yapmalıyım, ne olur akıl verin, bu yaşadıklarım normal mi
Ailem benden kaldığım evin faturalarını isteyince çok kırıldım, bu çifte standart normal mi?