Onlar titiz ben değilim çok zorlanıyorum, kaynanam ile yakın evler her şeyime karışır eşim gün boyu işte ama o da evdeyken karışır çok bunaldım boşanmak istiyorum ama bebeğim var ne yapacağım ben,😞
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlar titiz ben değilim çok zorlanıyorum, kaynanam ile yakın evler her şeyime karışır eşim gün boyu işte ama o da evdeyken karışır çok bunaldım boşanmak istiyorum ama bebeğim var ne yapacağım ben,😞
Titiz insan temiz insan değilidr unutma. Genelde kibirli ve kendilerini mükemmel sararlar ama titiz olduklarını kadar pistirler sadece başkasından iğrenirler ve eşin anne kuzusu çıkarsa şaşırmam ilişki terapisti ne falan gidin ama önce sen git dayanamıyorum ne yapmalıyım de
Sevgili kızım, bebekli bir evde sürekli denetlenmek ve alanına müdahale edilmesi insanı çok yorar, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığın bu baskı kendini yalnız hissettirebilir ancak hemen radikal kararlar almadan önce sınırlarını korumayı öğrenmelisin 🌸 Eşinle baş başayken, suçlamadan kendi hislerini anlattın mı hiç? Kayınvalidenin müdahalelerine karşı eşinin senin yanında durması ve o tatlı sınırları çizmesi çok önemli 💛 Bebek büyütürken senin huzurun her şeyden kıymetli, peki eşinle bu konuyu sakin bir anda hiç konuşabildiniz mi? 🧘♀️
Cevap
5Cevap
boşan evet
kaynanan yatakta da duruyor mu başınızda oğluna taktik veriyor mu
Bunun icin bosanilmaz uzaklas sadece yeterli
Ama esimde titiz cok darliyor beni evde oldugu zamanlar bunaldim boyle evlilik mi olur
Ama bunu onceden bilerek evlenmediniz mi
Neden bosanilmax ki sorun degilmi sana gore bu
Bilmiyordum ayni wve girmeyince anlasiomiyor
Evet sorun da evlenmeden once bunlari bilmiyormuydun
Aslinda bende benzer durumlari yasiyorum evet onceden bilinmeyen seyler var dogru
Nerden bileyim ki hic belli etmedi biz zaten kisa sure icinde tanisip evlendkk gorucu usulu
Iste sorun orada ya maalesef vala bu is boyle gitmez duzelme sansi yok mu yani
Samiyorum bosansam kucuk bebekle cok zorlanir miyim sence
Maalesef burdan yaz
Benzer durumlari bende yasadim
Neler yasadin seninde mi esin titizdi
Hayir kaynana ile ayni binada oturduk ve iskence gibiydi eve geliyordum isten eve girmis heryeri alt ust etmis temizlicem diye kirmis dokmus falan kriz geciriyodum
Kriz gecirilmicek gibi degil ya
Kari koca bilincli degilse aile karismasi gerekiyo aksi takdirde yuva yikmaktan baska biseye yaramaz
Düşünmemelisin
Nrden cok yoruldum ama mutsuzum
Esimde titi biri uzaga gitsem birsey degismeyecek iki tane kaynanam var gibi resmen bebek olmasa coktan bosanirdim 😞
Neye karışıyor
Twmizlime duzenime
Gitsin kendi evine baksın
Esim o kadar uyardi ama vazgecmiyor huyu oyle herseye karisan biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?