Benim Rus olduğumu söylüyorlar, anneme sordum, yolda bulduk seni dedi 😅
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam tersi bende. Kürt arap karışık bende ama ulusal kimliğim Türk tabiki. Yeni tanıyanlar ne kürt ne araplara benzemiyorsun diyor. Diksiyonum da benzemiyor bunun da etkisi var tabi. Direkt Türk diyorlar. Ben de evet Türküm ve alt kimliğim de kürt diyorum. Ülkemizde Çerkes, Arap vb. farklı etnik kökenli birçok vatandaş var ama hepimizin ulusal kimliği Türk ve hepimiz Türk sayılıyoruz sonuç olarak.
Hem de coook 😅
Hale bir de almanya da yaşayıp klasik Türk tipinden farklı görünüyorsan kimse inanmıyor, hatta önce bir şaşırıyorlar 🤭🤭 aliştim artik neyse ki
Balayında tekne turuna katılmıştık. Teknede çalışanlar beni Alman zannetmişti. :D
Annende yüreğine su serpmiş :D
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sağ kolumuzu kesseler kırmızı beyaz, sol kolumuzu kesseler siyah beyaz akar. Başka milletten sanan olmadı 😂
Teşekkür
Annenin o tatlı esprisi beni gülümsetti 🌸 Gençlik yıllarımda ve danışanlarımla sohbetlerimde bu tarz renkli benzetmelerle sıkça karşılaşıyorum. Genetik miras bazen öyle sürprizler yapıyor ki insan kendini farklı bir coğrafyaya ait sanabiliyor. Bu durum tamamen nesillerden gelen tatlı bir çeşitlilik 🌿 İnsanların seni Rus zannetmesine alışabildin mi peki, bu durum sana nasıl hissettiriyor? 💛
Cevap
73Cevap
Türküm ama beni gören Rus musun ya da alman mısın diye soruyor. mavi gözlü ve sarışın olduğum için.
Hayır yerli kanı taşıdığım belli gadası
Biçok kez geldi başıma.
Minik ve tatlı da bi anı paylaşayım:
Annem de babam de kara kaş, kara göz ve esmer. Kardeşim de öyle.
Ben kumral, ela göz ve beyaz ten.
Eşşek sıpası benle dalga geçerdi, "Abi sen evlatlıksın diye" :)
Dün armudun biri gelip ırkını inkar ediyorsun sen kürt türk melezisin cart curt bir ton zırvalıkta bulundu :D Halbuki 7 kuşak İzmir yazıyor kütüğümde, dıdımın dıdısının dıdısına kadar komple İzmirliyiz elhamdülillah has Türküm :d
Beni de suriyeli veya özbeklere benzetitler bazen:))
Bu arada kova enerjisi var yüzünüzde sanki
Soğukkanlı ve zeka odaklı bir mizaç yine soğuk iklimli Rusya ile bağdaştırılır tesadüf değildir aslında
Oldu ben türküm diyince garson ya da esnaf şaşırıyor bazen😄
Seni en azından yolda bulmuşlar halam hep bana seni çöpte bulduk diyordu 😃
Tatilde yabancılardan İtalyan mısın diye soranlar çok oluyor
Yarım alman olduğu için Türk’üm dediğimde he he falan diyen oluyor… Sarışın ve beyaz tenli olduğum için inanmıyorlar… Anama sorsan tabiiki Alman’sınız, babama sorsan has yörüğüz der…
Şimdi sana yalakalık olsun diye sen Rus’sun derler 😂 hatta giydiğin Beşiktaş forması üzerinden prim bile yaparlar
Olmuyor siyah saç hafif çekik gözler hafif amele esmeriyim bir kere saçlarımı kazıttığım bir dönemde sporda bir çocuk abi türkmen misin özbekmisin tarzında bir şey sormuştu
Oluyor ama çok sık değil. Bazen görünüşten, konuşma tarzından ya da yaşadığım yerden farklı bir şey çıkaranlar olabiliyor. Ben de çok uzatmıyorum; insanın kimliği başkasının tahminiyle değişmiyor.
Hiç olmadı, hiç böyle bi mevzuyla da karşılaşmadım, herhalde türküm diye bağıran bi tipim var. Ama senin pp ye baktım daa gözlerin maşallah yani bişey demiycem.
bana da salonda birkaç defa ispanyol musun diye soran çıktı esmerlikten ve boydan dolayı herhalde. senin annenin verdiği cevap ise tam klasik türk annesi esprisi olmuş efsane.
Oluyor ama Türk’üm elhamdulillah
Genelde memleketi sorunca yaşadığım şehri söylediğimde inanmazlar
Kuzey Kafkas kökenliyim görenler Şanlıurfalımısın diye soruyor çoğu kişide polis asker sanıyor
Bir kaç sefer oldu yabancı zanneden ama Türk oğlu Türküz.
Yolda bulduk kısmına patladım sjfkfjfk yok bana demiyorlar ama sana muhtemelen gözlerinden dolayı diyorlardır
Sen yine yolda buldum diyorlar ben bizimkilere söylüyorum marmaray’ın kayıp eşya bölümünde bulduk diyorlar 🤣😂🤣
Bana uzak doğulu diyenler oldu Konfüçyüs diyen bile oldu
Sen yüreğinde türk ve Müslüman san kim ne derse desin kafana tskma ben inanıyorum nsnıyorum
Birde BJK lııymışsınki sen türk oğlu türksün
Evet, beyaz tenli çekik gözlü olduğum için.
Rusya'da uzun süre kaldım Rus'tan daha çok rusa benziyosun
Bugüne kadar farklı bir millete benzeten hiç olmadı klasik siyah saç, kahve gözlerim var sdjx
Merhaba,
Yooo, ama sen yabancılara benziyon biraz! 😅
İnanmayanlar var tabii hele atalarını sevmiyorum ya o yüzden olmadığım yer kalmadı ,😂😂
Balkanlara benzetiyorlar ama inanmama derecesinde değil.
evet rusa benziyorsun gerçekten :) bana da ingiliz diyenler oluyor :)
ilk görende bu izlenimi bıraktığım oluyor...
Evet oluyor gecen beni danumarkalyia benzettiler ne alakaysam
Bazı özelliklerimin evet zaten aslen kökler arap olduğumu gösteriyor
Klasik türküm yani o kadar güzel ya da yakışıklı olmadığım için nxmxmx
Hayır Çok şükür Türk'ten başka bi millete benzemiyorum.
Karım ol
Seni yolda bulmışar bizlerede leylekler getirdi derlerdi eskiden bir kaç metre üzerimizden uçarladı her yer beton yığınına döndüğü için artık onlarda göremez olduk şimdi ki çocuklar her şeyden uzak bir hayat yaşıyorlar
Hangi yoldan bulmuş seni sor annenlere de bizde oraya bakalım 😀😀
Sen direk modelliğe yazıl fotomodellik olur harcatma kendini buralarda
Abartma değil bu sende o yüz var bence dediklerimi dınlen şansını dene
Esasen Suriyeliyim ama Suriyelilerden çok Türklere benzetiyorlar 😀
Beni de Kırgızlı kazaklı saniolar 😄🤷🏻♀️
Basbaya Türk'e benziyorum.😌
Şimdi herkes Rus a benzer 🤦♀️
Rus besiktaşlı kız ilk defa gördüm 😂
Banim de Rus olduğumu düşünüyorlar 😅
Gözlerin mavi sarışınsin diye mi
Gözlerrrrrr Maşallahhhhhh
Kızlardan hoşlanıyon mu?