Köy hayatına ve kayınvalide baskısına alışamadım, eşim aileme gitmekle tehdit edince ne yapmalıyım?

Kaynanam ve kayınpederim ile altlı üstlü yaşıyoruz 1 yıllık evliyim eşim sağ olsun zaman buldukça gezdirir dolaştırır bir yerlere götürür ama bazen evden hiç çıkmadığım zamanlar oluyor bunalıyorum kendi annemlere gidiyorum 2-3 gün kalıyorum eşim buna izin veriyor ama gel gelelim dediğim gibi bunlar köy insanı ve evin işi hiç bitmiyor bahçe işleri var kendileri dikip ekiyorlar bahçeden yetiştirdiklerini yiyorlar kış hazırlığı yapıyorlar zeytin toplama turşu yapma domates sos yapma reçel yapma biber kurutma her şeyi ama her şeyi kendileri yapıyor beni de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar ben bütün gün kadının yemeğini çamaşırını bulaşığını temizliğini yapıyorum zaten bu kadar tempoya alışık değilim onlar benden habire fazlasını istiyor bahçe işine gireceğim bir şey dikeceğim çapa yapacağım zeytin toplayacağım en sevmediğim olay da bu zeytin işi geçen sene bunların fazla zeytini yoktu geçen bu sene 4 gün sürer zeytini toplamak baya var dediler gitmek istemiyorum abi alışık değilim ben zeytin de yemiyorum zaten eşim ise bu insanlar hayattayken onlardan bir şey öğrenmeye çalış vs ben zeytine gitmek istemiyorum diye tutturunca eşim de beni kendi ailemin yanına göndermemekle tehdit ediyor ben şehirde doğdum büyüdüm sonradan buraya geldim

Köy hayatına ve kayınvalide baskısına alışamadım, eşim aileme gitmekle tehdit edince ne yapmalıyım?