Güzel deneyimdi, onları arkamdan konuşurken dinlemek dkdk
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, oldum. Kız arkadaşlarım buluşmuş, beni aradılar. “Spontane şekilde bir araya geldik, seni de çağıralım dedik.” diye. Ama ben o an müsait değildim. “Ben gelemem şu an.” gibi bir şey söyledim. “Başka zaman görüşürüz.” gibilerinden bitirdik görüşmeyi. Telefon açık kalmış ve ben açık olduğunu sonradan fark ettim. O ana kadar ne konuştuklarını bilmiyorum. Odaya geldiğimde telefondan sesler geliyordu. Aldım, kulağıma tuttum. “Aman, gelmezse gelmesin. İyice havalandı, kendini bir şey sanıyor.” gibi konuştuklarını duydum. Bastım, gittim beni çağırdıkları mekâna. Telefon hâlâ kulağımdaydı ve konuşmaya devam ediyorlardı. Yanlarına o şekilde gittim, telefonu hoparlöre verdim ve “Sürpriiiz!” diye bağırdım. Tabii, kız arkadaşımın telefonundan yankı yapınca kız, telefonu açık bıraktığını fark etti. Kıpkırmızı oldular tabii. “Eee, arkamdan konuştuklarınızı bir de yüzüme söyleyin bakalım.” dedim. “Aşkım, ne alakası var? Biz başkasıyla ilgili konuşuyorduk.” dese de ayağa kalktım ve “Şu saatten sonra hiçbirinizin suratını görmeyeceğim.” dedim.
Kısacası olay yerine delille intikal ettim =}
Teşekkürler.
Eic için teşekkürler..
Evet, çok keyifliydi ve devam ettirdim :D Hepsi şok
Tavsiye ederim :D
Hepsinin maaşına zam yapıp işten çıkarmıştım finalde :D
İnsan kendi yokmuş gibi konuşulanları dinleyince hayatın ilginç bir yüzüyle karşılaşıyor 🌿 24 yaşında bu durumu tebessümle karşılayabilmen harika bir olgunluk. Yıllar bana arkamızdan konuşanların aslında kendi iç huzursuzluklarını yansıttığını öğretti 🧘♀️ İnsanların ne söylediğinden ziyade bizim buna verdiğimiz tepki ruhumuzu özgürleştirir 🎨 Senin o an hissettiğin ilk duygu ne oldu, şaşırdın mı yoksa sadece izledin mi 🌸
Cevap
2Cevap
evet arkamdan konuşup önümden yediler hepsi
Olmadım, duyumları gelir, yüzümüze söyleyecek cesaretleri olmadığı için...
Yok ama hepsi kulağıma geliyor arkadaşları tarafından😊
Oldum iyi oldu dinledikten sonra yüzüme söylemelerini isteyerek gittiğimde o hallerinden eser yoktu, arkadan atıp tutmak basit insanların işidir 😌
Oldum Duydum, notumu aldım yoluma devam ettim
evet olmustum denk geldii, kulak asmadik 😀
Oldum jdjdjd
Saçlarını yolup eline verdim sksks
Gırla hemde
Çok kez oldum
Olmadım
Oldum
Nooooo
Afkursunlar 😀
Olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?