Diğer Istemediginiz bir şeye tanıklık ettiniz mı? Bah_ar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Görmek istemediğiniz bir şey gördünüz mü... Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruya cinsellik olarak bakmayın. Herhangi bir konuda Istemediginiz bir şeye tanıklık ettiniz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. görmek istemediğim ama günlük yaşamda, işimde çok şeyler oluyor tabi tanıklık ettiğim.. senin asıl sorun cinsel anlamda sanırım? 1 3 Yorumla referee10 +1 yıl o halde o kadar çok şey oluyo ki :) mesela dün şantiyeye kontrole gittim, usta yine sağolsun projeye göre değil engin bilgilerine göre çekmiş tesisatı :) şimdi sökecek tekrar yapacak, emeğine yazık :/ Yorumla Bah_ar +1 yıl Kötü olmuş Yorumla referee10 +1 yıl aynen ama projeyi önceden vermesem hadi tamam ;) ama kusura bakmayacak milletin parası bu ;) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yıllar önce ergenken karşı komşumuzun çirkin koca g. tünü görmüştüm pencereden. Perdesi aralıktı 🤦🏻♂️ 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet gördüm Komşumun kızıyla asansörde delice sevismistik 🙈 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evet maalesef abim gözümün önünde bıçaklandı 1 2 Yorumla Bah_ar +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Sağol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne gibi şeyler mesela 1 3 Yorumla Bah_ar +1 yıl Herhangi bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela Yorumla Bah_ar +1 yıl Cinsel olarak sosyal hayat olarak tatsız bir olay olarak Yorumla
ÇıldırdıkBe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl görmemem gereken şeyleri gördüm ama görmek istemediğim olmadı hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet komşumun sevişmrsine kapıları açıkdı girdim uyarmak için onlar içerde sevişiyordu bnde usulca çıktım kapıyı kapatıp 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet, birkaç kez 😌 2 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik olarak bakarsak zaten ohooo😂😂😂 Yorumla Bah_ar +1 yıl Ne gördün ki o kadar 😊😂😂 Yorumla
hhyycc Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 416 cevap paylaştı. evt yaaa 2 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Maalesef hocam gördüm ya komik ve iğrençti😂 0 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Cinsellik gibi mi? 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. görmek istemezsem görmem 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ohoo hemde her gün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
görmek istemediğim ama günlük yaşamda, işimde çok şeyler oluyor tabi tanıklık ettiğim.. senin asıl sorun cinsel anlamda sanırım?
o halde o kadar çok şey oluyo ki :) mesela dün şantiyeye kontrole gittim, usta yine sağolsun projeye göre değil engin bilgilerine göre çekmiş tesisatı :) şimdi sökecek tekrar yapacak, emeğine yazık :/
Kötü olmuş
aynen ama projeyi önceden vermesem hadi tamam ;) ama kusura bakmayacak milletin parası bu ;)
Yıllar önce ergenken karşı komşumuzun çirkin koca g. tünü görmüştüm pencereden. Perdesi aralıktı 🤦🏻♂️
Evet gördüm Komşumun kızıyla asansörde delice sevismistik 🙈
Evet maalesef abim gözümün önünde bıçaklandı
Geçmiş olsun
Sağol
Ne gibi şeyler mesela
Herhangi bir şey
Mesela
Cinsel olarak sosyal hayat olarak tatsız bir olay olarak
Oldum. Sır olarak bende kaldı.
İz bırakan bir şey olmadı
görmemem gereken şeyleri gördüm ama görmek istemediğim olmadı hiç
Evet komşumun sevişmrsine kapıları açıkdı girdim uyarmak için onlar içerde sevişiyordu bnde usulca çıktım kapıyı kapatıp
Evet, birkaç kez 😌
Cinsellik olarak bakarsak zaten ohooo😂😂😂
Ne gördün ki o kadar 😊😂😂
evt yaaa
Maalesef hocam gördüm ya komik ve iğrençti😂
Evet oldu.
Evet
Cinsellik gibi mi?
Yeapp..
Evet oldu
görmek istemezsem görmem
Rvet evet