Eşimle küçük bir nikahla evlendik, sıfır masraf. Sadece 20 gram mehir istedim, onu verdi. Ailesi bana hiçbir şey takmadı, durumları çok iyi olmasına rağmen. Babasının evinde yaşıyoruz 1.5 senedir, babasının evi çöplük. Şimdi de eşimin üstüne 1.5 milyon borç bıraktı. Bekarken biriktirdiğim altınlarımı bile verdim, mehirimi bile verdim eve haciz gelmesin diye. Neyse en sonunda kendimize döşeli çok güzel bir ev bulduk, 720 bin TL, her şey içinde dahil tertemiz bir ev. Ama eşim borçları yüzünden evi kabul etmiyor. Şimdi birbirimize girdik, bana hiçbir şey layık görmüyorsunuz deyip kavga çıkardım, ilk defa ağzımı açtım. Haksız mıyım arkadaşlar? Bir gelinlik bile giyemedim..
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kızım, sonuna kadar haklısın 🌸 Başından beri gösterdiğin fedakarlıklar, sabrın ve anlayışın gerçekten çok kıymetli. Ancak kendi birikimini ve mehirini bile feda etmişken, senin de huzurlu bir yuvayı talep etme hakkın var. Yaşadığın hayal kırıklığı ve öfke çok insani 🌿 Eşin borç baskısıyla savunmaya geçmiş olabilir ama senin sınırların da artık tükenmiş. Kendini bu kadar ezdirmene izin verme 💛 Eşinle sakin bir anınızda duygularını netçe konuştun mu? 🧘♀️