Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz lütfen?

Uzun yazacağım okuyan olur mu bilmiyorum ama olmasa da duygularım yazıya dökmüş olurum sorun değil. Üni 2yim geçen sene sınıftan sevgilim vardı araya deprem girdiği için uzaktan devam etti süreç boyunca birkaç gün buluştuk aramız fena değildi ama soğuktuk okullar açılmaya 1 ay kala ayrılmak istedim ayrıldık. Sen beni hiç sevmemişsin diyerek vicdan yaptırdı ama kendisi ilişki için çaba sarf etmiyordu ağzından zor laf alıyor gibiydim. Birbirimizi engellemedik arkadaş kalalım dedik instasında 3 hafta sonra sevgili yaptığını gördüm. Sözde beni çok seviyordu. Okul açıldı 1 ay birbirimizi görmezden geldik ama gördükçe yeniden hoşlanmaya başladım sonra arkadaş gibi grup içinde konuşmaya başladık. Son zamanlarda 5-6 kişi daha yakın olduk birlikte takılmaya başladık. Gruptan bir kız bizim önceden sevgili olduğumuzu bilmiyor ve eski sevgilimin şu anki sevgilisiyle ilgili bir şeyler soruyor. Başta sus diyordu ama şimdi biraz anlatmaya başladı şu an o kızla birlikte değiller ama önüne gelene de yazıyor kim denk gelirse onunla konuşuyor gittiği yere kadar gidiyor. Asla öyle bir izlenim vermiyordu çok sempatik, efendi duruyordu hatta ilkinin ben olduğumu söylemişti herhalde siftahı benimle yapıp açılmış. Bir ara ruj konusu açıldı çilekli lipbalmın tadı çok güzel dedi şok oldum. Kendimi çok kötü hissettim benim yanımda bunu söyleyecek kadar saygısızlaşmış. Sen hep böyle miydin dedim imalı imalı, evet dedi. Muhtemelen beni de aldatmış aksi takdirde hemen sevgili yapmak zor. Ne yapmalıyım bilmiyorum nasıl davranmalıyım nasıl uzaklaşmalıyım. Bunları duydukça tiksindim zaten ama içimdeki aldatılmışlık hissini atamıyorum. Buraya geldiğinde arkadaşının evini ayarlamıştı orada iki gece birlikte kaldık, seviştik, sarılarak uyuduk. Her gün durağa giderken o evin önünden geçiyorum. Bu bile beni üzüyor. Bu kadar efendi görünen birinin bunları yapacağını düşünmezdim seçmeli derste bile not alan hocaların gözdesi, kızlarla işi yok gibi duran birini düşünün. Bambaşka biri olmuş ya da fark ettirmemiş.

Arkadaşlar bana bir akıl verir misiniz lütfen?