Özellikle anne olanlar. Off kendimden iğreniyorum ya ne yapacağım ben, nasıl bırakacağım bana yol gösterin lütfen
56 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle anne olanlar. Off kendimden iğreniyorum ya ne yapacağım ben, nasıl bırakacağım bana yol gösterin lütfen
Cevap
13Cevap
Direk insanı yükseltiyor ve baya etkili oluyor değil mi
Buraya yazanların çoğu sorduğumu anlamamış. Büyük ihtimal sen de anlamadın
Haa anladım. Senin dediğin rollerde kimler var peki
Benim bi olay var da biraz farklı sadece düşünceni merak ediyorum söylerim eklersen sonrasında konuşmayız
Ciddi detaylı anlatmak istiyorum
Ne gibi olay var
Özel gereksinimli bir erkeğim annem beni bezliyor bakıyor mecburen
27 yaş olunca anlatmaya ihtiyaç duyuyorum biraz elimde değil
Özel gereksinimliden kastın nedir? Bedensel bir engelin mi var
Evet yürüyemiyorum ve bazı şeyleri kendim yapamıyorum doğal olarak
Aa anladım. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağol eklersen seni rahatsız etmeden konuşuruz istersen sende soru sorarsın
?
Turkiyede sevende yapanda cok var gibi
Ben bir kişiye denk geldim. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Bana yaşadıklarını anlatınca etkilendim ben de
😄 dogru olsugu ne malum
Doğruydu ya birde ben yönlendirdim slak gibi. Niye yaptım onu da bilmiyorum
😄 onu nasil becerdin
Hiç sorma. Ben insanların yaşadıklarına takan biri değilim, ne yaparsa banane derim (zarar verilmediği sürece). Onda da şöyle yapabilirsin böyle yapabilirsin derken durum düşündüğümden daha ileri gitti. Hatta tamamen ileri gitti
Yani bende sınırları zorlayan insnalari severim,
Senin dediğin sınırlar neler?
Yani hepsini burada yazamam tabiki bu üçüncü hesabım bir daha kapatılsın istemem, ama bir çok insan tanıdım, tabuları yerle bir eden, sınırları sonuna kadar zorlayan kişiler, ve genelde bu kişiler toplumun üstünde olan kişiler,
Keşke üçüncü hesabın olduğunu söylemeseydin. Bu yüzden de kapatılabilir
Yok yahu sonuçta istediğim suçlar için hesaplarım kapandı bu yeni hesap suç işlemesem kapatamazlar ayrıca sürekli sorularımi siliyorlar zaten, fakat olsun normal ve alışıldık olanı reddedip sınırları zorlayan insan iyidir, ve hayatın gerçek rengi ve hazzı orada
sen iyi degilsin bence
Biliyorum
Ben hikaye uydurmuyorum, sadece bırakmak istiyorum
Beni de öyle, nerde farklı şey var yükseliyorum. Şu ara travestilere taktım kafayı
mans got some taste 😅
Hiç benim dediğim olaya da takmış mıydın
Senin dediğin olay ne?
Ensst ya kendimden utanıyorum ben. Benimki yaşamak değil ama, sadece duymak falan öyle. Yaşamak istemem
He, ya ben de şaşıyorum ona. Bi ara kardeşimden hoşlanıyor gibiydim birş kafama soktu mk. Sonra geöti. Ama başkalarının Ensst ilişkilerini okumak beni de azdırıuor. Hele kuzenler
Bende sadece oğlu olan hikayeler etkiliyor. Ne bilim. Kendime yakıştıramıyorum bunu, normal değil. Kardeşinle bir şey oldu mu
Bazen videolarda denk geliyorum. Annesi gerçekten güzel olanlar var, onların yaşaması normal geliyor. Evde açık iç çamaşırka vs gezerse ne olacak? İster istemez etkileniyor. Hayır olmadı buradan anlatamam pek
Son 1-2 haftadır anne kız lez videolar çıkıyor karşıma, o raddeye nasıl geliyorlar aklım almıyor
Aman aman nasıl diye sorma sakın, sonra yaşarken buluyorsun kendini. Ben de bunu nasıl yaparlar iğrenç derdim, şimdi ise duyduğumda etkileniyorum
Büyük konuşmamak lazım tabi. Sen oğlundan mı hoşlanıyorsun tam anlayamadım orasını
Ben evli değilim ya, çocuğum da yok. Başkalarının hikayelerine yönelikti söylediğim. Kendim de yaşamak istemem bu arada. Sadece başklarınınki ilgimi çekiyor
Anlıyorum seni. Güzel hikayeler vae, yaşanmışlıklae da. Dediğim gibi yıl 2026 herkes bakımlı, teknoloji ilerledi ve maalesef her şey normal. Ben de travestileri seviyorum onlarla ilişki istiyorum. İzlemes hayali yaşaması bile beni etkiliyor. Etrafımda kocasından ilgi göremeyen kadınlar vae, onlara yakın olmak da beni etkiliyor. Şu an arkadaşın annesini ayartmaya çakışıyorum ama denk gelemiyoruz bi türlü
Senin bu durumu kabullenmen de güzel. En azından suçluluk duymuyorsun ne güzel. Ben de uzun zaman önce buradan biriyle konuşmuştum. Onun ilgisi vardı ama yaklaşamıyordu. Nasılsa bir şey olmaz diyerek ona taktikler vermiştim ve hiç ummayacağım şekilde sonuçlanmıştı. Yani anlamışsındır nasıl olduğunu. Ondan sonra başladı bende de bu tarz etkilenme durumu. Travestilere nasıl ilgi duymaya başladın
Anladım evet. Zaten tetiklenmesi lazım başka türlü olmuyor. Biraz uzun hikaye aslında. Kısaca kız bulamadım ilişki için, yaşadığım yere travesti geldi bitane. Aradım, gittim görüştüm, çok hoşuma gitti. Sonra videoları izlerken falan daha da sevmeye başladım. 6 senedir falan görüşüyorum, travestiler candır
Aa anladım, ilginç hikayeymiş. O kadar insanla konuştum ama hiç travestiye ilgi duyan erkeğe denk gelmemiştim, sen ilk oldun. Daha nasıl insanlara denk geleceğim merak ediyorum 😄. Mutluysan, ki zaten mutlusun, aynen devamm
Neler var inan 😂 gayet mutluyum. Aradığımı onda buldum diyebilirim. Hayalim travestilerle grup yapmak. Gerçekten çok güzel travestiler var.
Ben de eşçinselleri seviyorum
Eşcinseller bana daha masum geliyor
ooo kaçamağın dibine vurak
Nasıl yani anlamadım
Anne olan derken
Anlamadıysan boş ver. Anonim olmama rağmen anlatmaya utanıyorum
Başkalarının ilişkilerimi seni yükseltiyor
Öyle değil tam olarak. Dediğim şekilde duymayı kast ettim. Yaşamak istemem fakat kafamın içinde döndüğünde veya biri onu yaşamışsa o deneyimini anlatması bile etkiliyor beni
Evet ama yine de mide bulandırıcı. Eşcinsellik bile daha okey geliyor bana, bundansa yani
Benim tavrım. Bu tarz hikayeler hep olacak, her türlü şeyleri yaşayanlar olacak ve ben buna engel olamam. Bir tek kendimden sorumluyum ama onu da zapt edemiyorum işte
Yok ya hem çok utanç verici hem mide bulandırıcı
Sende var mı ki bu tarz durum
Anladım. O zaman anlatmayacağım. Teşekkür ederim yorumun için
Zaten sorulara verdiğim cevaplara bile baksan anlarsın ne olduğunu
Nasıl yani
herkes dümdüz olcak diye bişey yok kabullen geç 😅
Nasıl anne olanlar?
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninde beliren bu düşünceler yüzünden kendini suçlama ve iğrenme lütfen 🌸 İnsan zihni bazen yasak, tabu ya da utanç verici gördüğü durumları karmaşık bir şekilde uyarılmayla eşleştirebilir. Bu durum senin kötü biri olduğunu göstermez, sadece fantezi ile gerçeklik arasındaki sınırın bükülmesidir. Kendine yüklenmek yerine bu hissin arkasındaki duygusal ihtiyacı anlamaya çalışmak çok daha sağlıklı olacaktır 🌿 Kendini yargılamadan bu düşüncelerin ne zaman arttığını hiç gözlemledin mi? 🧘♀️