Taşınma, boşanma ve İstanbul’a geri dönme konusunda siz olsanız kimin tarafını tutardınız, annemin mi benim mi?

Biz 17 Temmuz 2019'da İstanbul’dan doğuya taşındık Diyarbakır Ergani. Ondan sonra ben anneme o zaman demiştim ki, bunu da ağlaya ağlaya söylemiştim, anne ne olur taşınmayalım geri dönemeyiz. Çünkü bilirsiniz ki taşınmanın geri dönüşü yok. Ondan sonra dedim ki, anne ne olur bir kere gidelim, taşınmamızın üstünden yaklaşık iki sene geçti, iki sene sonra ablam pıt evlendi. Ben de bu olay olmadan önce anneme söylemiştim, hani bir güzel karşıma alıp onunla bir güzel konuşmuştum hani evlenir, çocuğu olur, boşanır, çocuk bize kalır ve biz bir daha asla gidemeyiz, dedim. Ablamlar evliyken de benim almak istediğim aşırı derecede işlevsel bir ampul vardı, akıllı ampul, böyle Siri ile sesli komut verilerek kontrol edilebiliyor filan, ampulün uygulaması var, ampulün uygulamasından otomasyonlar oluşturup belirli bir saatte kapanmasını veya açılmasını sağlayabiliyorsunuz örneğin. Onu almak karşılığında annem benim doğum günümde İstanbul’a gitti, bakın, benim doğum günümde, altını çizerek söylüyorum, o gittiğinde ben ampulü aldım, annem geldikten birkaç gün sonra da ampul geldi. Bu süreçte de anneme biraz baskı yaptım, anne ne olur gidelim gidelim diye, boşanırlar gidemeyiz diye. Sürekli bana ya niye boşansınlar niye boşansınlar deyip duruyordu. Gerçekten de öyle oldu, şu anda biz evde dört kişiyiz ama biz dört kişiyiz onunla baş edemiyoruz. Bu sefer de annem bana diyor ki, paranı biriktir gidelim, diyor ama ben onun yerine gitmek istediğini biliyorum. Devletin resmi kurallarını biliyor çünkü hani atıyorum biz mesela çocuğun babasıyla aynı şehirdeysek eğer sadece hafta sonu görebiliyor, şu anda da öyle. Ablam arabayla çocuğu sabah dokuzda verip Sosyal Hizmetlere teslim ediyor, pazar günü saat 16:59’da Sosyal Hizmetlerden alıyor

not: yürüme engelli olduğum için kendim de gidemiyorum raporum yüksek olduğu için hiçbir yerde çalışamıyorum anneyle baba maaş aldığı için bana engelli maaşı da yok sadece ben kitap okuyorum ben kitap okudukça abim bana para atıyor banka hesabıma o parayı ya borsada değerlendiriyorum borsadan gelen karlar ile altın dolar euro alıyorum bir de bireysel emeklilik var bireysel emeklilik hesabı her kitap okumayı bitirdiğim zaman abim bana katkı payının ücretini atıyor ayın 11’inde o 2000 TL katkı payı otomatik olarak hesabımdan çekiliyor böyle böyle para biriktiriyorum kendi maaşım ya da kendim çalışarak elde ettiğim bir gelir yok yani doğum günlerimde bazen bana para atıyorlar bayramlarda para atıyorlar öyle öyle geçiniyorum ben

Taşınma, boşanma ve İstanbul’a geri dönme konusunda siz olsanız kimin tarafını tutardınız, annemin mi benim mi?