Ya iğrenç, gerçekten aşırı soğudum. Dışarı çıkmıştım, beni aradı, makine nasıl çalışıyor diye. Neden filan dedim, söyledi. Sonra geldim, o çıkmıştı. Banyo filan batmış. Ne yapacağım ya, çok iğrendim, bir de yeni evliyiz.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer büyük şok olmuş tabii ama insanlık hali, mide bulandırıcı duruyor ilk başta ama abartılacak bir sağlık sorunu yoksa tamamen kapanma mevzusu zamanla aşılır. yeni evlilikte böyle tuhaf anlar olabiliyor, biraz zaman tanı kendine.
Evliliğin ilk dönemlerinde karşılaşılan bu tarz beklenmedik ve kriz anları ilk başta çok sarsıcı gelebilir 🌿 İnsanlık hali, bazen elde olmayan sağlık sorunları veya ani bacak krampları gibi durumlar yaşanabiliyor. Şu an hissettiğin iğrenme duygusu çok doğal ama olaya biraz empati ve şefkatle yaklaşmak ilişkiyi korur 🌸 Eşin muhtemelen senden daha çok utanmıştır. Konuyu çok büyütmeden, sakince sağlık durumunu sordun mu hiç? 💛
Cevap
11Cevap
Niye yavrum Evde tuvalet yok mu yatağa mı sıçmış
Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Ters ilişki yaşayan insanlar bir süreden sonra tuvaletini tutamamaya başlıyormuş o bölgedeki kaslar yüzünden.
Oha olabilir mi
Bilmiyorum devir kötü. Ama tek sebep bu olmayadabilir. Bir hastalık var bağırsak kasları ile ilgili. Bazıları bağırsak kaslarını yönetemiyor. Bu hastalıktan muzdarip olanların tuvaleti gelince anında yapması gerekiyor normal insanlar gibi bekletip erteleyemiyor.
Hasta olmuştur belki dünyanın binbir türlü hali var soğuma dur
Hasta değil ya
Olsun bilerek yapacak hali yok bak temizlemiştir hem o
Tam temizlememiş duvarda vardı kirli sepetindeki beyaz elbiseme bulaştırmış filan
Neyse geçmiş olsun unutmaya çalış
Yoksa. ilişkin zarar görecek
Bilmiyorum hemen zor gibi
Hemen olmaz zaten bende yaşasam senin gibi olurum eminim ama şunu da aklımdan çıkarmam ben kimim ki böyle düşünüyorum ya sağlığım yerinde olmasa bu konuma düşersem
İçinde onu sevdiğine aşık olduğuna ikna et düzelir belki
Toz pembe hayatımdan kopup cennetten düşerken canın yanmadı mi
Birkaç yıllık evli olsanız kusurlarına alışır sorun yapmazdın da yeni evli olunca tiksinir insan
Ya bu durum da nasıl sorun yapılmasın tamam hastalık olsa neyse de
Güzel ama iğrenç bir hikaye...
Keşke hikaye olsa
Konusmadin mi peki? Bu nasıl oldu diye?
Yetişememiş
Kucugunu mu yapmış?
Hayır büyük
Bana yazar mısın? Detaylı konusalim
nasıl olmuş o? koca insan altına niye sıçsın?
haksız sayılmazsnn
Yapacak bisey yok. İadesi yok bunların
Şakamı bu ciddimisin
Keşke şaka olsa
Okurken midem kakti :( işin çok zor
Bir de beni düşün napıcam
Bence agirligini koy yoksa hep pislik içinde kalin
Durum ciddi
Vay g*** bklu vay
Hastalığı Mı Var
nasıl Altına yapmis
Niye altına yapmış
Yetişememiş
🤣🤣🤣 bunu sık sık yapar mı
Bir kere daha olmuştu arabadayken ama bu kadar değildi
Arabadayken nasıl oldu sakın Çiftlik çiftle araba kullandı deme 🤣🤣
Çişli çişli
Keşke çiş olsa ikisinde de bok arabadaki sadece ufak bulaşmış sonra üstünü değiştirdi bu seferki daha çok
Niye tutamıyor bu adam çişini Sen ayarlarını mı bozdun yoksa 🤣
Hastalık mı var
Hayır yok
Durduk yere mi yapmış bir hastalığı yoksa
Yetişememiş
Sonuçta eşin yani yeni evli olduğunuz için büyük ihtimalle böyle hissediyorsun ama bir yerden sonra her haliyle görmeye alışırsın
Bilmiyorum ya bu kadarı da fazla geliyor
Şöyle düşün evlilik her şekilde beraber olmak kendi seçtiğimiz ailemiz yani ilerde allah korusun felç vs olsa altını temizlemek de sana düşecek eşi olarak ayni şekilde onun da sana yapması gerek evlilik iyi günde de kötü günde de beraber olmak
Tabi orası ayrı hastalıkta sağlıkta dedik öyle bir şey olsa tabi yapıcam ama bu hastalık değil keyfi bir şey gibi
Bilemiyorum artık sürekli olursa hos olmadığını konusabilirsin
iy imdat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?