Annem söyleniyor hep mi dinleneceksin diye, evlenirsen kafana göre yaşarsın diyor yoksa benim kurallarım geçerli diyor? Bıktım
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem söyleniyor hep mi dinleneceksin diye, evlenirsen kafana göre yaşarsın diyor yoksa benim kurallarım geçerli diyor? Bıktım
Bu annelerin kız çocuklarına karşı davranışı neden böyle ya? Kızlar okulu bitirdikten sonra evlense de gitse diye bekliyorlar. Annem de aynı şekilde davranıyor kardeşime. Kaç kere tartıştık. İnsan kendi evladına evde neden rahat vermez?
Bende onu diyorum evdeyim yaz tatili okul yok bir ay kalmis evde neymis cok dinlenmisim neymis digerleri evliymis yaa banane ya banane onlardan ben evde ailemle huzurli olamayacakmiyim ya
Şükür bir yorumda beni haklı buldu saol😀 yani özgür ve rahat olmak icin evlilik şart mı diyorum ailemle de mutlu ve refah bir hayat surebilirim bu bile yok yok
Rica ederim :)
İşte tam da tehlikeli bir noktaya geldin. Ailesiyle böyle sıkıntı yaşayanlar biraz özgür kalır, rahat ederim diyerek evlilik kararı alıyor. Onda da hüsrana uğruyor.. Okulu uzattım diyeceksin, gelmeyeceksin. Üniversiteler başlasa bir an evvel de gençler rahat etse :D
Aile evinde okuyorum ki😂😂 işte o da dediginiz gibi olmuyor evlilik cozum degggiiiilllll
Hahahafdjdjdjsj
Napacam bana akıl ver yaa istemiyorum ya
Yazılım okyrm bulurum bence dkdkdkd
İnşaaaallahh🤓🤓 amiinn
Sevgili gencim, anneler bazen kendi yorgunluklarını veya kaygılarını ifade ederken istemeden de olsa baskıcı bir dil kullanabiliyorlar 🌿 Sen elbette dinlenmeyi ve kendine vakit ayırmayı hak ediyorsun 🌸 Onu karşina alip sertleşmeden, sakince yorgunluğunu ve bu sözlerin seni ne kadar incittiğini anlatmayı denedin mi hiç? Kendi evinde sınır çizebilmek zaman alır ama doğru iletişim her zaman ilk adımdır 🧘♀️ Peki annenin bu tepkisinin arkasında yatan asıl sebep ne olabilir dersin? 💛
Cevap
4Cevap
Ya calisip ayri eve cikacaksin ya da evlenip kurtulacaksin ya da boyun egeceksik
Nasıl yapayım okuyorum ztn işimi elime aldıktan sonra anca... bana evli akrabalardan bahsediyorlar banane onlardan ben evlenmek istemiyorum
O zaman az daha sık disini sabret
Niye onları örnek veriyorlar banane evli insanlardan
Yapacak birsey yok. Anne iste at atilmaz sat satilmaz. Mecbur azicik. daha sabredeceksin
Öyle de kız olmak zor kadın olmak zor siz erkekler cok rahatsınız evde bile. batıyor bizim hareketlerimiz
İsi seni disi beni yakar. Erkek olupta issiz olmak ta cok zor ce re cok disliyor. Laf soyluyor. Evde ev halkindan utaniyorsum disarida millet ne is yapiyorsun diye soruyor. Hank ikk ucu boklu degnek
Evde duruyorsun ya hep göze batarsın Okuyan ya da çalışmayan daha çok sevilmez maalesef
Okuyom ztn evdeyim tatildeyim o bile goze batiyor
Batar batar seni çok iyi anlıyorum valla
Bir iki gün sabahtan aksama kadar kafayı koyup yatmam bile goze batti ya bisi demiyorum kız olmasaydım keske siz erkekler cok rahatsiniz
Öyle diyorlar kızlar ama oda zor be inan bana
Aile evinde herseye karışılıyor maalesef bilemedim 🥲 evlilik bir çözüm degil ben ailemle de rahat etmek istiyorum hayret evde dinlenmem bile batiıyor
Aynen öyle evlilik şans işi iyi çıkarsa ama karşındaki kişi tadından yenmez
Yok etrafımda bir ikincisi istemiyorum ha bu olanlara da katlanmak zorundayım... çevremdeki kiz ve erkeklerden tiksiniyorum. utanç verici
İdare edicez ben bir çok şeyi görmezden geliyorum. ve artık gelip geçici olduğunu yakinen biliyorum
Aile evinde misiniz sizde
Ben 7 ay bekar gerisi aile ile karışık yani
İkisininde faydaları ve zararları var bence
Hee doğru ya ama evlilik cozum olmadigi icin katlanmak zorndyz
Evlilik çözüm aslında ama doğru kişiyle oda şans işte 😀
Yoksa daha beter aile evini mumla ararsın.
Aynn maalesef kdjddjdj
Allah beterinden korusun
Amîn
Evlenelim o zaman
Sktr
La sövmesene insan gibi konuşun sovmek n
Senin gibilerle konuşmam insan gibi
Niye neyim battı
Düzgün cevap vermeyip saçmalıyorsun ya hepiniz aynisiniz
Lan ne dedim kızım kufur mu ettim senin gibi
Yaşın kaç
22