Evde artık daralıyorum?

Hepinize merhaba. Ben 20 yaşında bir genç kızım. Ailem yüzünden artık evde nefes alamayacak noktaya geldim. Aslında çok iyi insanlardır ama çok baskıcılar ve her konuda üstüme geliyorlar. Mesela bugün olan konudan örnek vermek istiyorum: Arkadaşlar ben köyümü orada yaşadığım bazı olaylar yüzünden sevmiyorum ve gitmek istemediğimi annemle babama bildirdim ama beni dövüp saçımı çektiler ve ya evden gidersin ya paşa paşa bizle gelirsin diyip telefonumu benden aldılar. Bu sadece bir örneği, onlara ters gelen bir şey yaparsam ikisi birden bağırıp dövüyorlar, o zamanlar haricinde sizi çok seviyorlar. Ama artık onlarla olan duygusal bağım bitti, o kadar dayaktan sonra artık yıldım, cidden dayanamıyorum. Evden gitmek istiyorum ama üniversiteye henüz gidemedim ve bu yazın da puanım kötü gelecek diye bir sene daha mezuna kalacaktım. Evden ayrılmamı öneriyor musunuz? Önemsiyorsanız bundan sonra ne yol izlemeliyim, önermiyorsanız nr yapmalıyım? İçime kapanık bir insana dönüştüm artık, kimseyle konuşacak cesaretim ve enerjim kalmadı, nolur bubu göz önünde bulundurun. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim
Evde artık daralıyorum?