Evde gozetleniyorum imdat?

Kaldigim ev 950 tl. Guzel bir ev ve kirasi uygun. Is bakimindan konumu da uygun. Ancak rahat degilim. Ailem sehir disinda 26 yasinda yalniz yasayan biriyim. Devamli tum perdeler guneslikler dahil kapali oturuyorum. Cunku evde ne yapsam tul perde cekili olmasina ragmen gorup gelip evde yaptiklarimla ilgili soru soruyorlar. "Aaa dun sen evi ilacladin suralara ilac koydun." "Aa dun sen evi cok derledin topladin tasiniyor musun biz gecelim senin yerine?"
Tul perdem cok pileli ustelik, perdeci ozellikle ic gostermeyi zorlastiracak sekilde yapmisti. Ustelik cati katindayim 4. Katta.
Ev sahipleri muhafazakar bir aile. Evden ciktigimi gorseler gelip nereye diyorlar. Kapi girisini goren kamera var. eve girerken karsima cikip soru sorup lafa tutuyorlar. Nereden diyorlar. Kasiyerim kirayi aksatmiyorum ama isime karisip hep baska is yap diyip duruyorlsr. Tum mahalle oyle. Tanimadigim insanlar ise giderken bana nereye gidiyorsun saat erken diyor.
Yasli teyze gecenlerde senin banyo cok akitiyor bizim kata dedi. Izin gunume daha vardi, ozel veya pahali bir esyam pek yok o yuzden onemsemedim anahtari verdim ben yokken yaptiracaklardi meger benden habersiz anahtari cogaltmis. Diyor ki bazi kiracilar kotu kullaniyor o yuzden kontrol ediyorum. Her dairenin anahtari var kadinda herkese boyle arda giriyor. Kontratsiz kaliyorum o yuzden yasal hakkim yok. 4400 maasim var. Yol ve yemek parasi harcamiyorum sirket veriyor ayriyeten. Ne kadar kiraya harcanlmaliyim yeni ev icin
Evde gozetleniyorum imdat?