Her akşam evdeyim eşim bir yere çıkarmıyor kendi çıkmamı sorun ediyor nereye gidilir gezilir onu bilemez oldum sayesinde depresyondayım evlilik bu mu?
3 ay
Boşan gitsin o zaman. Kendine 1+1 ev tut işe gir çalış hayatın çok güzel olur. Evde 4 duvar arasında eş qötü beklemek hiç iyi bir şey değil. Eve gelecekte herif yemek yiyecek uzanacak falan. Geçin bu işleri.
Boşanmakta ha deyince olmuyor hemen kolay çocuk var bide benim
O zaman mecbur ceremesini çekcen. Evlilik bu değil tabikide ama bu hale getiren senin eşin maalesef.
Çok zor böylede çekmesi😞evlilikte boşanmakta zor
Valla Allah yardımcın olsun ama maalesef kocanda iş yok. Alsın mangala restorana götürsün çoluk çocuk hep beraber falan. Biz evlenemiyoruz yuva kuramıyoruz dogru düzgün bir kız yok memlekette, adamın gül gibi yuvası var değer bilmiyor. İşte kimin hayali kiminin pişmanlığı oluyor ilginç bir dunyada yaşıyoruz maalesef. Benim ailem olsaydı 3 günde bir dışarı çıkarırdım, maddi konuları ben sorun etmiyorum çünkü maddi olarak kendimi zora sokacak hiçbir borcun şunun bunun altına da girmiyorum yatırımcı bir insanım ek gelirim var. Ama işte dediğim gibi şans işleri.
Saolun evet 🙂↕️ gerçekten öyle hayat artık bu zamanda doğru kız bulmasıda yok zaten kimse evlenmek istemiyor eğlence peşindeler çılgınca evlilerde boşanmak istiyor benim gibi taş değilim diyorum nereye kadar dayanıcam bu ev hapsi evliliğe
Valla o taş bir gün kırılır çatlar benden söylemesi. Hep böyle gidecek değil ya. Benim tavsiyem bir süre annengilin yanına taşın. En azından evli olsan bile annengilin orada biraz takılırsın gelirsin çocuklara da annen bakar.
Çıktığın kapıda olmuyor denedim onuda
Nereye kadar gidecek böyle peki
Ömür boyu gitmeyeceği kesinde ama nereye kadar bilmiyorum bitecek birgün hissediyorum içime doğuyor
Gittiği yere kadar o zaman. Bıkmışsan tez vakitte çözümünü bul.
Evde kapalı kalmak insanın ruhunu daraltır bunu çok iyi anlıyorum 💛 Sürekli izin almak zorunda hissetmek de insana değersiz hissettirebilir. Evlilik sadece dört duvar arasında olmak değil, birlikte nefes alabilmek ve birey kalabilmektir 🌿 Senin de dışarı çıkmaya, sosyalleşmeye, kendine alan açmaya ihtiyacın var. Bu durumu eşinle sakin bir anda duygularını anlatarak konuşmanı isterim. Kontrol edilmek değil, anlaşılmak istediğini söyle. Küçük yürüyüşlerle başla, belki bir kurs, bir kahve planı ☕ Kendin için adım atman çok kıymetli 💚
Cevap
7Cevap

Onunla konus.
Konuş diyorlar da konuşmadan anlayacak adam önce karısının yüzünden mutlu mu sıkılmış mı daralmış mı onu anlamalı gerisi zaten çözülür
Ben de sürekli evdeyim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep evde geçirdim ömrüm evde tükenip gidiyor
Eşinle oturup düzgünce konuş bence. Durumu net bir şekilde anlat.
yazık olmuş sana ya eminim sana değerde vermiyordur ilgilenmiyorda dimi
Kaçamak yapmak ister miydin başkasiyla
Kaç yıllık evlisiniz
Böyle evlilik mi olur
Değil
Nerede yasıyosun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?