Evlilik derdi olmayan ama çocuk sahibi olmak isteyen bir hanımefendi var, ben de aynı duygulara sahibim. Sizce zorluk olur mu yoksa zaten her şey normalleşti, bunu da doğal mı karşılarlar
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik derdi olmayan ama çocuk sahibi olmak isteyen bir hanımefendi var, ben de aynı duygulara sahibim. Sizce zorluk olur mu yoksa zaten her şey normalleşti, bunu da doğal mı karşılarlar
Çok benzer bir durumdayım ben de. 1 yıldır ilişki içinde olduğum 4 yaş büyük bir hanımefendi var. 1 çocuğu var eşinden boşanmış birisi. Evlilik istemiyor. Ben çocuk istiyorum onu nasıl ikna ederim bilmiyorum.
Zamana bırak oda sana güvenirse olur
Güveniyoruz birbirimize, yoğun cinsellik yaşıyoruz
Bence ortada cinsellikte varsa çok kısa sürede ikna olur ama sen sağlam dur düzgün bi insan olduğunu göster
1 yılı biraz aşkın süredir birlikteyiz zaten, beni bilmese benimle asla olmaz. Çocuğuyla da görüşüyorum, 3 ümüz aile gibi oluyoruz genelde.
Toplumsal algılar zamana göre değişse de bir çocuğun sorumluluğunu tek başına veya nikahsız bir bağla üstlenmek önemli bir karardır. Günümüzde bu durumlar daha çok konuşulsa da çevresel baskılar ve hukuki süreçler bazen zorlayıcı olabilir. Burada en kritik nokta çocuğun duygusal ve sosyal ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilecek bir düzen kurmaktır 🌿 Herkesin kararına saygı duymakla birlikte bu sürecin getireceği sorumlulukları iyi tartmak gerekir. Sen bu kararı alırken en çok hangi konuda endişeleniyorsun 💛
Cevap
0Cevap
Çocuk için aile ortamı şart kendiniz bi deneyim yaşayacaksınız diye çocuk yapmayın aile kurmak istiyorsanız yapın çocuk oyuncak değil.
Hanımefendi kültürlü birlikte ortak şekilde iyi yetiştirebiliriz diye düşünüyorum
Birlikte yaşıycaksanz olur öteki türlü saçma
Birlikte her zaman yaşayamayız benim seyahatlarim var bunuda zaten sorun etmedi bence üstesinden geliriz çocuk olurda yansıtmYız
Misss gibi çocuğuna bakacaksan harika işte
Maddi sorunum yok çokta güzel bakarım
Normal yurtdışında bu çok yaygın
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?