Karşımdaki kişiyle geleceğimi göremiyorsan, aynı evin içinde durmamın mantığı yok bence.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlarda cogu zaman baskı olduğu icin oluyor yok dul kalçam kim beni ister hele cocugu olduğunda daha da kötü ama maalesef bizim toplumuz kadınları bu raddeye getirdi
Bunu evli olanlara yapıyorlar
Toplum olarak yobazlaşma hızı giderek artıyor evet ama evlilik bu konuda kalkanda sayılmıyor artık
Dışarıdan bakınca mantıksız görünse de işin içinde çocukların sorumluluğu, alışkanlıklar, finansal kaygılar ve yalnız kalma korkusu gibi çok derin etkenler yatıyor 🌿 Zamanla duygular bitse bile insanlar bildikleri huzursuzluğu bilinmeyen bir geleceğe tercih edebiliyor 🎨 Değişim cesaret ister ve herkes bu adımı atacak gücü kendinde kolayca bulamayabilir. Peki sen hayatında bir karar alırken mantığını mı yoksa duygularını mı öne koyarsın? 🌸
Cevap
2Cevap
Çünkü bazen insan mutsuz olduğu hayatı değil o hayatı değiştirme cesaretini terk edemiyor
Akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler 🤝
sanane mk senmi tutuyorsun baslarini sana giren ne yani
Sen buranın çaçasımısın
Laf babasiyim abisi zorunami gitti
Gizliden çık o zaman
Çoluk çocuğun psikolojisi de önemli
Çocuk için genelde
Boşanmayınca çok daha mı sağlıklı büyüyecek peki
Hayır ama ayrı olunca genelde psikolojik olarak daha ağır oluyor küçük olanlar için o yüzden sürdürüyorlar o yüzden hep derim ilk 5 yıl çocuk olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?