Elim kanıyor, çok kesildi, çok kan akıyor. Yarabandı ver diyorum, TikTok izliyor, evde vardı diyor, sonra ben buna söylenince getirmiş oluyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elim kanıyor, çok kesildi, çok kan akıyor. Yarabandı ver diyorum, TikTok izliyor, evde vardı diyor, sonra ben buna söylenince getirmiş oluyor.
Normal ya bende öyle oluyor gerçi erkek olduğumdandır belki gidiyorum mesela işte ayağıma bıçak düşmüştü biraz girmişti dedim peçete filan var mı dedi vardır herhalde git al filan demişti yürüye yürühe gidip almıştım
Gördüğün bu ilgisizlik seni çok yaralamış, çok haklısın 🌿 Canın yanarken annenden sadece biraz şefkat ve hızlı bir destek beklemek en doğal hakkın 💛 Bazen ebeveynler dijital dünyaya dalıp anın ciddiyetini kaçırabiliyor. Bu durum onun sevgisinden ziyade o anki dikkat dağınıklığını ve duyarsızlığını gösterir. Yine de kırgınlığını anlamak mümkün 🌸 Elin şimdi nasıl oldu, daha iyi misin? 🎨
Cevap
3Cevap
Sanki öldün ne triplere giriyorsun, git yarabandı al yapıştır işte telefonda siteye girip lak lak yapmasını biliyon
Kes sesini sen de karı gibi kal lak laf solmaya dolanıyorsun heralde bundaatte uyumayıp post kovaladığına göre ucube
Sinirlenmişsin nurten kan kaybından ıq düşmüş
Kazık kadar oldun daha anandan nazlanma bekliyon kız koca bul kocan yapsın
Annemin derdi başka
Üzdü be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?