Kız çocuğu olarak ayrı eve çıkmak istiyorum artık, aileyi hayattan çıkarmak yanlış mı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Bence ayrı eve çıkmak istemek, aileyi tamamen silmek anlamına gelmemeli. İnsan büyüdükçe kendi düzenini kurmak, özgürleşmek ve kendi kararlarını vermek istemesi çok normal. Aileyle aynı evde yaşamamak, onlarla olan bağı tamamen koparmayı gerektirmez. Ancak aile sürekli baskı yapıyor, sınırlarına saygı göstermiyor veya seni mutsuz ediyorsa bir süre mesafe koymak kendini korumak açısından anlaşılabilir. Önemli olan kararını öfkeyle değil, kendi huzurunu ve geleceğini düşünerek vermek. Ayrı bir hayat kurmakla aileni hayatından tamamen çıkarmak arasında büyük bir fark var.
Aile adı üstünde silinmez. Aile olabilmişsin bu yaşa kadar. Aile kimse yokken yanında durur. Silmeyi düşünmemelisin çok seni bunaltıyorlarsa mesafe koy.
ayrı eve çıkmak en doğal hakkın ama sırf bu yüzden aileyi tamamen silmek aşırı bi hareket olur, kendi hayatını kurmak başka bişey insanları hayatından komple çıkarmak başka bişey.
Yanlış tabi ki ayrı eve çıksan da insan ailesini arar sorar
Ayrı eve çıksan da ufak bir sorunda gene onlara gidicen herkes gider gene onlar kalır
Ayrı eve çıkınca aileyi tamamen hayatından çıkarmış olmazsın :D
Aileyi hayattan çıkarmış olmuyosunki yine iletişime devam özgürlüğe merhaba olcak, kaç yıldır bekar evindeyim bilirim
Karşı çıkıyorlarsa sende karşı çıkacaksın yani ben dik başlıyım kendi isteklerime önem veririm
Ayrı eve çıkmak için aileyi silmek mecburiyeti yok ki.
Özlemez misin hiç
Tamamen silmeden de ayrı eve çıkabilirsin
Ne bk anlayacaksın silince slk mısın nesin
Yanlış tabiki aile silinmez
Neden çıktığına bağlı
İmkan varsa sil gitsin kendi hayatını yaşa
Silme yine de sonuçta ailen
Niye çıkaracaksın
Sinir ediyolar
Yasin gelmis
neden çıkarıyorsun ki
yanlış
Neden çıkmak istiyorsun
Silme mesafeni koyarsın biter
Yanlış tabi
Yanlış
Sil gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi hayatını kurma arzun çok anlaşılır ve doğal 🌿 Ancak bir şeyleri tamamen silmek yerine mesafe koymayı denemek her zaman daha sağlıklı sonuçlar verir. Ailenden ayrılmak, onlarla tüm bağları koparmak zorunda olduğun anlamına gelmez. Sağlıklı sınırlar çizerek kendi evine çıkabilir, ruhunu korurken ilişkiyi yeni bir dengeye oturtabilirsin 🌸 Sence onları tamamen silmek mi yoksa araya biraz mesafe koymak mı seni daha çok rahatlatır? 💛