Aileden ayrı eve çıkma fikri?

herkese merhaba ben 18 yaşında genç bir kızım anne ve babam ayrı ve çok rezalet bir ergenlik dönemi geçirdim.Babam laf anlamaz in teki annem narsit ve egoist bir insan fakat ben onlardan kendimi oldum olası çok kopuk hissettim babaminda anneminde dayağını çok yedim duymadığım hakaret kalmadı saylerinde az küfür öğrenmedim 🥲. Acaba sorun bendemi diye bir dönem psikiyatrik tedavi aldım fakat dahada beter oldum o dönem annem yaklaşık 1 senedir yumuşak doku kanseriyle mücadele ediyor ve evdeki bütün işleri benim sırtıma yüklüyorlar işten yorgun argın geliyorum sofra hala ortada temiz bir tane barkdak kalmamış. Çamaşırlar sağda solda ayriyetten 2 tanede kardeşim var biri ilk biri orta okula gidiyor ama asla onlara sorumluluk vermiyor annem telefon üzerinden para kazanıyor askeri ücret şu anda 17.000 TL oda yaklaşık 10 bin TL civarı alıyor ayda babamdan hiçbir destek görmüyoruz ne maddi ne manevi ama ben bütün herşeyi sırtlanmayi göze almıştım aileme bakabilmek için okulu bıraktım şimdi açıktan devam edicem. (en kötü karnemde teşekkür vardı ve okumayı çok seven bir kızdım)

Şimdi size şöyle söyleyeyim ben kenarıma az bir şey para birkitirdim. Çünkü annem beni sürekli evden kovup duruyor artık yaşın geldi sı. tir git diyor sürekli Allah'ın her günü annedir kıyamam diyorum her seferinde ama artık çok yoruldum sizce ayrı eve çıkmak böyle bir durumda mantılı olur mu?

Aileden ayrı eve çıkma fikri?