İlk kez böyle bir şey yaşadım, bana çok güzelsin bir kadın çizecek olsam seni çizerdim diyen insan, reddedilince zaten g*tüme benziyordun o yüzden ilgim azaldı dedi. Çok kalbim kırıldı hiçbir şey söylemedim (
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O Türk erkeği değil EGO problemi olan reddedilmeyi kendine yediremeyen kişiliği ve karakteri oturmamış insanların genelde yaptığı şey. Genelleme yapmaya gerek yok.
Yapay zeka degıstırmıs baslıgı sagolmasın
Ama cok gordum boylelerı bu baya kırdı nebıleyım zaten travmam vardı
Kesinlikle haklısın bak kesinlikle sana hak veriyorum insanların çoğu böyle reddedildiği zaman bir şekilde karşı tarafa saldırma gereği duyuyorlar. Sen kendini çok mu güzel sanıyorsun niye sen Çok mu iyisin ya kabul etmek kadar reddedilmek de var bu hayatta Eğer bunu hazmedemiyorsan o zaman böyle bir şeye girişmeyeceksin
Onun ne düşündüğü pek umrumda değil ama açıkçası özgüvenimi zedelenmi neden bilmiyorum
Neden ki yani özgüveni zedeleyecek hiçbir şey yok ki dediğim gibi kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil Ama insanların gerçek kişiliği gerçek düşüncesi bu gibi durumlarda daha net ortaya çıkabiliyor
Kendi tipini görsen neyse seviyesizleşmek istemiyorum
Bu bu gibi insanlar zaten Kendi tipini görmezler ya bir şey söyleyeyim mi sana yok yok karşı taraf seviyesizse sen de seviyesizleşeceksin gerekirse karşıdaki insana haddini bildireceksin yani eminim Sen çok nezaket sahibi bir insansın ama böyle tiplere gerektiği zaman gerektiği gibi konuşacaksın
Konuşmadım hiçbir şey demedim hem uğraşmak istemedim, hem de onun kendi içinde neyin ne olduğunu bildiğini biliyorum
Sana karşı kullanacağı bildiği bir şey mi var?
Şahsi instagram hesabımı biliyor
Anladim. boş ver uğraşma bile değmez karaktersiz siz
Uğraşmam zaten de sence hesabımı falan yayar mı zarar verir mi
Yapamaz da hesabın gizli değil mi peki?
Gizli ama yine de takıntılıyım
Yok yok hiçbir şey yapamaz Merak etme bir suçtur bunun suç olduğunu bilir
Dimi? Boşuna takıntı yaptım
Yok yok bir şey olmaz korkma
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim canını sıkma lütfen hiçbir şey olmaz 🙏
Sadece biraz takıntılıyım ( belki de o kadar kötü biri değil yapmaz böyle şeyler
Ya insanlardan her şeyi bekle de ona cesaret edemez korkma böyle kolay değil o işler
Aklıma her türlü kötülük geliyor mesela etrafına yayar şu kızla konuştum falan diye sonra diyorum ne olacak sanki iki üç cümle konuşmamızdan
Bazen insan çok fazla şeyleri düşünüp kafasına takabiliyor takıntılı olmak aslında çok iyi değil insanı yorar O yüzden bu gibi durumlarda biraz daha sakin ol yani senin yaptığın burada kötü bir şey de yok senin konuşacağın hiçbir şey yok o yüzden rahat ol lütfen kendini bu şekilde çok yorarsın bak 🙂
Haklısın ben bu huyumdan vazgeçemiyorum (
Vazgeçmen lazım bugün ya korkma Gerçekten korkma her şeyi böyle takıntı haline getirmek ve gerçekten seni çok yorar çok öküz üzer Yeter ki bu yaptığında hiçbir şey yok ki
Şahsi hesabımı ona vermemeliydim bir tek orada hata yaptım
Şahsi hesabı vermen de kesinlikle bir şey yok mesela Benim de tanıştıklarım oluyor Ben de veriyorum şase hesabımı gizli olduğu sürece sana hiçbir şey yapamaz yani ne olacak ki Ne yapabilecekler şahsi hesabın bu korkma Gerçekten hiçbir şey olmaz bu kadar tedirgin olacağım bir durum yok
Zaten unutulur gider bence de haklısın
Tabii ki öyle İnan ben de mesela veriyorum tanıştıklarıma adamın iyi olduklarını ya da sohbet etmek istediklerimi bugüne kadar hiçbir şey olmadı olmaz da
Yaşadığın bu durum seni hissettiklerin yüzünden kesinlikle yanıltmasın, kalbinin kırılması çok doğal 💛 İnsanlar bazen reddedildiklerinde yaşadıkları ego zedelenmesini ve yetersizlik hissini karşı tarafı küçülterek kapatmaya çalışırlar 🌸 Bu tamamen onun kendi özgüvensizliği ve duygusal olgunlaşmamışlığıyla ilgili, senin değerinle asla bir ilgisi yok 🌿 Kendi eksikliğini sana yansıtmış. Peki sen şu an içindeki o kırgınlığı hafifletmek için kendine nasıl bakıyorsun? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
Kendine güveni olmayan karaktersiz bir erkek söyler bunu
Açıkçası çok kırıldım özgüvenimi zedeledi
gereksiz trip o sadece cinsiyeti erkek adam olamamış daha
Yok öyle bir şey Türk erkeği olarak yapmıyorum öyle şeyler
Kedi ciğer mantığı işte
Kadınları da aynı bk
Gurur.
İstediğini alamayınca öyle oluyor
Aynen
Çok takılmamak gerekiyor böyle şeylere alış