Kaç gündür aklımda düşünüp duruyorum hepsi rus kızı diye iniliyor adeta.170 boy ortalamalı türk erkeği Rus kızlarının yanina yakışacağını düşünüyor. Türk kızlarını eziyor boy ortalamasi 160 diye, rus kizi ortalamasi 164ken..👉👌 Ustelik hepsi 185 dalyan gibi sanki sizin ortalama 170. En cirkin turk erkegi bile kendini dünyadaki tek erkek sanıyor. Hicbi şey bilmeden yurtdışındaki kizlar şöyle böyle diye konusuyorlar. Beyimiz yyıllarca yurtdışında yaşamış sanki. kaynakları: 🍑. Benim anlamadığım ortalama bir türk kızı ile türk erkegi arasinda hicbi fark yok orta boy, esmer ten ayni yağlı vücut. Bunlara bu ego nerden geliyorda yabancıları görüp bizi ezikleyebiliyorlar yaa? Sonunda yine bize kalıyorsunuz o yüzden çok ağlamayın gençler...
Dışardan şöyle görünürsünüz bak😂😂😂:
Güncellemeler
+1 yıl
Güncl
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Türk kızını beğenmeyen Türk erkeğinin bu özgüveni nereden geliyor?
Beni bile beğenmiyorlar be! Tamam bir Rus kızı değilimde Türk erkeklerinin yanında daha üstün durduğum kesin. Türk erkekleri çirkin! Fotoğraftaki gibi işte olay.
Halbuki biz kızlar iç güzelliğe önem veriyoruz. Diyorlar ki hayır Vermiyorsun ozaman neden heryerden güzel kadınların yanında çirkin erkek var diye bas bas bağırıyorsunuz. Demekki iç güzelliğe önem veriyoruz. Sıfatına bakılmayacak adamlarla sevgili oldum hem içleri çirkinmiş hem dışları onu anladım.
Şu anda 185 boyunda dağ gibi yakışıklı kumral erkekle sevgiliyim inanın çirkin erkekler kadar kibirli değil beni her halimle seviyor çok güzel olmasamda. Çirkin erkekler kompleksin güzel kadınla örtmeye çalışıyor bu yüzden de güzel istiyorlar.
Binde bir yakışıklı var Türkiyede biriside beni buldu ☺️😅👍iç güzelliğe önem verirdim önceleri ama artık vermiyorum çünkü gerçekten kompleksli ruhları var ve her kadında kusur arıyorlar. Aslında kibir kendini beğenmişlik değil onlarınki si KOMPLEKSSS! (Tekrar söyleyeyim dedim) Ya geçen 160 boyunda bir kankam vardı bana ilgi duyuyor muş iyi güzel sevmek güzeldir. Fakat çocuk 160 boyuyla benim 165 boyuma cüce dedi. Dedim bu kibirli sonra düşündüm taşındım ya bu kibir değil bu kompleksli bir Türk erkeği. (%100 yaşanmış bir olay). Hadi eyvallah 👍👍
Bu Türk erkeği değil ki mk bu bildiğin Adana'lı ya da doğulu kanka... Yanındaki Rus kızı da öyle ahım şahım bir Rus değil... Tencere kapak olmuşlar. Allah dağına göre kar verir... Türk erkeği nasıl huya suya sahip ise aynı oran da öyle Türk kızı düşer... Sen aşağılarsan ezersen Türk kızını sana aynı sürette döner... Rus kızı açık saçık giyinip bakım yaparken ona, "ulan ne alımlı karı" deniliyor, bizim Türk kızı yapınca "hele @rospuya bak, hele basite bak"... Sonra Türk kızı çirkefleşince, Rus kızı iyidir sakindir... S! ktir quzevenk!
Yıl olmuş 2020 hala böyle ayrımlar maalesef var ya Bir insan kendi ırkını zaten niçin yerer ben anlamıyorum Burada şimdi gerçekten açık ve net söyleyeceğim kırılan kırılsın hiç umrumda değil insanlarda gerçekten gereksiz derecede bir özgüven patlaması var Özellikle şu yabancı ırk ve Türk ırkı ayrımı konusunda ya Nedir zaten bu Kadınlarda da erkeklerde de yabancı merakı ya yabancılarda kollarını açmış da zaten Türkler gelsin diye bekliyor gerçekten toplum olarak çok gerizekalıyız Hadi bir de olaya şu açıdan bakalım bizim şu an nüfusumuz kaç 83 milyon mu bir de insanlar öyle aptal ki zaten bu 83 milyon insanı aynı karakter yapısına sahip olduğunu düşünüyor bir popülasyon için de kötüsü de var iyisi de var hangi ülkeye giderseniz gidin bu böyledir yani çok saçma İnsanları böyle ayrım yapacaklarına önce kendi değer yargılarını bir sorgulasinlar bakayım ben neyim diye bu kadın da erkek de yani hiç kimse kusura bakmasın ve ben böyle insanlara gerçekten sinir oluyorum yeter artik önce herkes adam olacak adam olmayan başkalarını kesinlikle ve kesinlikle sorgulayamaz açık ve net
@civcivimxd o başka ırkları öven insanlar var ya onlara sadece tek kelimeyle şunu söylüyorum çok değil ya şey bir tarihi otursunlar araştırsınlar tarihten bu yana merhametli davranan kim Tamam ben bizim insanımızı çok övmüyorum Yanlış anlama Ama şu bir gerçek ki Türk insanı kadar misafirperver ve cana yakın insan topluluğu yoktur Özünde diyorum bak ama yabancıları öyle mi Sen yolda düşsen bayılsam Kimse senin oralarda yüzüne bakmıyor sonra bir de medeniyetten bahsediyorlar Fransa'da Almanya'da bir Türk olarak git bakayım oradaki kafelerin bir tanem hepsinde otur adam gelip senin orada ensenden tuttuğu gibi aşağı atmıyor mu yapmıyorlar mı çok rahat yapıyorlar ve orada ağzını açıp hiçbir şey söyleyemiyorsun bu mu şimdi medeniyet bu mu görmüş geçirmiş bir toplum işte gerçek ben sadece bunu niye söyledim o başka ırkları öven insanlar gözünü açıp biraz baksın
Aslında bir bakımada doğru düşünüyorsunuz. Fakat öz güvene gelecek olur isek, ihtimalle tamamen bir alakası olmadığını ifade etmek istiyorum. Anlaşmazlıklar, geçimsizlikler, tartışmalı kavgalı ilişkiler ve bunun gibi sonu kötü biten aşk ilişkilerinin tamamen araya 3. Taraf yüzünden olduğunu sanıyorsunuz. Fakat biraz gözümüzü açarsak anlayacağız, kendi ilişkisini yürütemeyenlerin neden dışarıdakilere karşı bir şeyler planladıklarını sanıyorsunuz. Bu sadece Erkekler için değil bayanlar içinde geçerli bir durum aslında...
Sorun ilişki yürütmek değil aslında değinmek istediğim konu erkeklerin yüzeyselliği, dış görünüşe verdiği değer. Biten aşklar falan onlardan bahsetmiyorum direkt kendini turk kizina layik görmeyen ayni hamurdan türk erkeğinin egosundan bahsediyordum. 😂
Öncelikle Italyan ispanyol türk erkeği arasinda uçurumlar yok özellikle ispanyollar baya benziyor Turk erkeğine ve Ingiliz erkeği diye bir algı da yok ilk sizde duydum kizi da erkegide havuca benzer afedersin. Yani demem o ki türk kızının turk erkeği kadar başka ırklara özendigini hic sanmiyorum. Elindekinin kıymetini bilme konusunda kesinlikle erkeklerden daha iyiyiz.
Afedersiniz sözüm meclisten dışarı, ama çevrenizde çok görmekten gelinmeyenleri yaşadığınız, ya da görmeye tenezzül değilde alışılmamış entrikalarla belli oluyor... Tabi yinede düşüncelerinize ve görüşlerinize saygım sonsuzdur. Fakat atladığınız bir ayrıntı yok muydu? Her erkekte aynı değildir. Bunuda biliyorsunuz...🤞🤞
Di mi yani insan bir döner aynaya bakar. O değil bide o tiple onlara baktığımız için yatıp kalkıp şükür namazı kılmaları gerekirken nankörlük yapıyorlar jfkllgldl
Fiziksel eleştiriyi dalgasına yaptım ama gerçekten nankörler.
Ben öyle dışarda herkes herkesle tanışsın , onla takılsın ayrılsın şunla takılsın filan gibi düşünen kafada biri değilim. İlla böyle durumlarda olacak ama GENEL olarak bu durumda olmamalı. Avrupa diye diye dinimizi bile geçtim türklüğümüzü kaybediyoruz.
Ve bir soruya cevap vereceğim ; Ruslar türk erkeklerde ne buluyor? ( Mesele yakışıklılık değil zaten mesele bu olsa yüzümüze bakmazlar 😅 En önemli etken , TÜRK ERKEĞİNDEKİ SAHİPLENME DUYGUSU. Onların türk erkeklerinde sevdikleri ve beğendikleri özellik bu. )
Bazı kişilerin söylemlerini genele yayıp genelleme yapman olmamış 🤔 İkili ilişkilerde yabancı kadınlar daha rahat olabiliyorlar. Bu durum türk kızlarında biraz daha geride olsa da son zmanlarda onlarda belli bir ivme yakaladılar. yabancı kadın hayranlığının başlıca nedeni türk kızlarının gereksiz kapris anlayışı, kendine bakmanın sadce makyajla olduğunu sanması, yüksek seviyede ego ile nasıl olsa bana erkek mi yok düşüncesi vs vs. bunları gören erkek haliyle daha rahat davranan kadınlara yöneliyor. Bana kalsa ben yine türk kadını isterim👈
Turk erkegini begenmeyen Turk kizinin ozguveni nereden geliyorsa, oradan.
Adam begenmez begenmez ne taktiniz. Bu soruyu gunde 40 kere goruyorum, ben de sogumak uzereyim Turk kizindan. Zorla sogutursunuz insani. Bu ne bicim bir egodur artik.
Ben neden göremiyorum bu çirkin olup kendini nimet sanan erkekleri veya Rus kızını daha üstte tutanları? Arkadaşım mesele Türk Rus değil çoğu kendisine bakan olmadığı için bok atıyor. Rus kızı diye aratırsan Rusya'nın en güzel kızları çıkar aynı şekilde yabancı bir konumdan turkish girl diye aratırsan da en güzel türk kızları çıkar ama gitsen her yerde çirkin bulabilirsin ırkların boy dışında çok farkı yok. Kaldı ki erkeklere bok atıyorsun ama ben hiçbir kızın yakışıklı erkek dışında bir erkeğe baktığını görmedim. 160 kız da gidip 185 yakışıklı kaslı arıyor yani hiç erkeklere saydırmana gerek yok
0
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve nickinin francisko olmasi da sanıyorum ironi olsa gerek
Erkeklere bok atmadim onlar bize attığı icin savunmaya geçtim sanirim ondan dislikeladım 😂😂 bu arada asil cirkin erkekler bile yaninda guzel kiz istiyor durum tam tersi
4 sene kazakıstan ve 2 sene rusyada yaşamıs biri olarak aradakı tek fark bakım bizim kızlarımız evlenene kadar kendıne bakıyor ve cocuk yaptıgı an olay bıtıyor anac duyguları agır basıyor salıyor kendını. Rus kızlarının farklı oldugu tek konu yataktakı ustalıkları onunda sebebı 14 15 lı yaslarda baslıyorlar cınsellıge iş güzellige gelincede ben vatanımdakı kızların tek gecerim
Hiç öyle bir düşüncem olmadı reiz. Çünkü tüm türklerle ilişki yaşamayı düşünmüyorum. güzel olanları seçiyorum çirkinler dikkatimi çekmiyor. Bu muhabbetleri hiç anlayamamışımdır. Her ırkın güzeli çirkini var neyin kafası bu
Bir de çirkinlere AAAA ÇİRKİN diye bakmıyorum. O yüzden çirkin insanların farkında değilmiş gibi oluyorum. Neyse yeterince yüzeysel konuştuk. Yazdıgım kadar yüzeysel bakmıyorum. d. d. Belki de bakıyorum bilemem. Minnoş tatlı kızlara 💓💓💓
Ego değil o aslında. Şöyle; bu tür arkadaşlar güzel çirkin demeden Türk kızlarının mabadını kaldırıyorlar peşlerinde koşa koşa. Sonra bu ablalar kendilerini bir halt sanıp adam beğenmiyorlar. E bizim adamlarda tirpsiz, nazsız, girişken yabancı ablalarla takılıyor. Ablalar da bir sebepten seviyorlar ben de neden bilemiyorum. Samimi geliyor belki,
1.50 lik turk kadını 190 lık adam istiyor. Ayrıca sen rusları batı avrupa ile karıştrma.. Onlarda p kadar uzum ddğiller. Yeme içme alışkanlıkları avrupa gibi değil.. Hepsi de sarışın değil.. Çekik gözlü rus bile var. Ama turk kızlarını iki konuda fark atıyorlar. Eğitim seviyesi ve trip atmamak.. En ufak bir hareketten bile mutlu oluyorlar. Her turk kızı değil ama ciddi bir oranınız. Araba evi olmadı mı? Bakmıyor. Sürekli regl olmuş gibi hep sinirli asabi davranıyorsunuz.
Erkeklerin türk kadınlarının egosuna katlanamadığını varsayıyorum. Kimse bunu inkar etmesin tipi tofaş olupta porshe gibi davrananlar var. Yabancı kadınların tipten çok zekaya ve karaktere önem verdiğiğine adım gibi eminimdir.
Karakter olarak falan yapılan yorumlara bir şey demiyorum ya bende bazen gıcık oluyorum kızlı erkekli fark etmiyor da dış görünüş olarak karşılaştırmaları çok saçma napayım esmerim böyleyim napabilirimmm yani 😂
Bende anlamıyom öyle konuşunca ellerine bir rus model geçiyo mu ya da kızlar öyle konuşunca bir italyna erkeği Sonunda hep birbirimize mahkumuz 😅 Değerimizi bilelim🙃
Türk kadını nasıl türk erkeğini ezikliyorsa, türk erkekleri de türk kadınlarını ezikliyor. Bu denklem bu kadar basit ve sorunsuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ortalama boyları hangi bilimsel araştırma ile edindin bilmiyorum ama verilerin hepsi hatalı.
Kadın ve erkeklerin ortalama boy oranları açısından Türkiye%12'in üzerinde farkla en olumsuz ülkeden biri. Yani Türkiye'de kadınların boyları erkeklere oranla oldukça kısa. Bu yüzden 1.55 lik kızlar 1.80 erkek istemeye cesaret edebiliyor.
Hayır her ülkenin 12 16 cm aralığında değişiyor Türkiye de 12 cm 173 erkekler 161 kadınlar ile. Senin veriler hatalı asıl. 12den az veya 16dan fazla fark yok çoğunlukta.
franciskonunhanimi : senin bahsettiğin boy ortalaması Tüik'in 44 yaş sonrasını dahil etmediği verileri gösteriyor. Ayrıca cm değil yüzde orandan bahsettim. Ve senin verdiğin 161 ve 173 ü kabul etsek dahi erkek/kadın boy oranı %11 e denk geliyor. Ve bu oran çok yüksek. Who'nun tüm yaş gruplarını kapsayan araştırmasında bu oran %12'i geçiyor.
ŞekerliDomatis : Bu kadar öfkelenmene anlam veremedim. 20-25 cm farklar sana göre normalse senin bileceğin iş. İstersen 50 cm fark olsun. Sonuçta senin tercihin.
Çok kısa hanımlar ilgilimi çekmiyor. Bu da benim tercihim.
Hayatım baktık gördük boş konuşmuyoruz ya en az 12 en fazla 17 fark gördüm hepsine baktık yaaaaaaawwwwwww. En az fark olanlardan biri biziz bunu da beğenmiyorsun vay be.
Bazen bende cinsimden utanıyorum çok masraf yapıp erkek parasını yemeyi seviyorlar. Bazen erkeklere hak verememek elde değil. İyi ki böyle kızlardan değilim
Rus kadınları akdeniz tarafında bunları kullanıp bedava tatil yapıyorlar. Bunlar da onları kullanıyor. Aynı naneleri Türk kızlarıyla yiyemedikleri icin ulaşamadıkları cigere mundar diyorlar. Evlenmeye gelince de düzgün Türk kızı alamayanlar kasar Türk kızları yerine namus kavramı olmayan Rus kızlarını bir nebze daha makul buluyor. Çünkü hem masraf yaptırmazlar hem de arkalarından ga. vat diyecek kimse olmaz. 😅
türk kızları biraz egolu yabancı kızlar öyle değil cana yakınlar kolaylıkla iletişim kurabiliyorsun ve onlar güzel vakit geçirmeye bakıyolar türk kızları gibi erkekte yakışıklılık uzun boy aramıyolar hoş sohbet arıyolar
yeterince yurtdışında bulundum onlarla iletişim kurmak çok kolay gayet doğal bakıyolar olaya burada türk kızıyla iletişim kurmaya kalksan kafana çantayı yersin peşinden koşturur seni cidden onlar çok tipe de bakmıyolar hoş sohbet misin güzel vakit geçirebiliyormusun ona bakıyolar
ayrıca benim konuştuğum çok yabancı kız oldu emin ol cidden öyleler anında iletişim kurabiliyorsun hiç anormal karşılamıyolar sanki 40 yıllık tanış gibi sohbetin yaklaşımın hoşuna gittiyse hemen telefon numarasını verir
Hmm biz öyle yapsak cookk çok başka sekilde yaftalanırız, cana yakın falan denilmez pek. Cana yakın denilse bizde öyle olurduk belki. Işte bunlar hep toplum, kültür.
benim kuzenim kız arkadaşıyla aynı evde kalıyordu 18 yaşından sonra falan kızın ailesi de biliyordu normal karşılıyolar onlar böyle şeyleri evet toplumun kültürün etkisi var ama bu biraz da bizim kızlara ego yaptırıyor kendini beğenmişlik var biraz hele bir kız kendini güzel buluyorsa yanına yaklaşamazsın onun yabancı hatunlar bu kadar dış görünüş meraklısı değil ama yine de bizim yaşam tarzımız daha doğru avrupada fazla genişler o kadar da olmaması lazım evlenmeden aynı evde yaşamalar falan
bak işte anlamak istemiyorlar o güzel rus kızı rus erkeğinin muhteşem estetik genini taşıyor,170, kara kıllı türk erkeğinin değil. tabii ki güzel olacaklar.
Ülke olarak her şeye haddinden fazla değer bir çildiği için durum böyle. Erkekler ve kadınlar aynı ifadeyi birbirleri için kullanıp duruyor. Bana kalırsa bu durumda aklıma şu geliyor "bu konuda yarası olan gocunuyor."
Türk bayanları erkeklere fazla yüz vermiyorlar. O yüzden o karda Ruslara yansıtırlar alan memnun satan memnun misali. Bir otobüse binersin bayan kafasını telefona kitler.
Françisko hanım şöyle bir durum vardır hani bayanlar diyor ya boyu işlevi mi siz hep işlevi diyorsunuz işte daha yorum yapmak istemiyorum zannedersem anlamışsınızdır.
Aferin lorduna itaat et sonunda öğrettim sana lordun kim olduğunu bundan sonra sana sebasçan dicem sebasçan dediğim zaman huzuruma gelip emredin biricik lordum Yüce françiş sebas kulunuz emrinize amade tamamı françiş🤭
bütün ruslar onlara aşıkmış gibi bizi ezip onları savunmaları. d
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rus kuzları da havaalanında mabadını açmış onları bekliyordu zaten :) Beğeni farklı bir durum ancak kapısında sabahladıkları kadın Türk, yatağında sabahladıkları kadın Rus'tur. Bunu da unutmasınlar
Ülkede ne kadar 180 herif varsa 155 kiz da o kadar abartmayalım plis Ayrica biz uzun boylu sevmeyin demiyoruz hobi olarak yine sevin ama benim sözüm hakaret edenlere turk kizi soyle boyle diye begenmeyen kibir abidelerine...
Beğenmeme demeyelim ama Rus kızlarınında ten, göz ve saç rengini çok beğeniyorum, tanışma konusunda sıcak kanlı oldukları için numara almakta kolay oluyor, o yüzden rus rus diyorlar sanırım
Bana göre bir kadından etkilenmek milliyetten ziyade kezban, bağnaz, agresif kadın profiline yatkınlık ile entelektüel, karizmatik, açık fikirli olma baskınlığına göre değişiyor. (İnsanlık, sevgi, şefkat, güven vb. tartışmasız konuları detaylandırmıyorum)
Ne demişler davul bile dengi dengine, öz güven bence buradan geliyor, kezban kıroyu/kekoyu buluyor, diğer versiyon insanlar da birbirlerini, aksi durumlar şekil A'daki gibi zihinlerde mavi ekran yaratıyor..
Ben şu Türk insanının kendi milletinden insanı beğenmemesine, b🌸k atmasına kusucam artık. Buyrun, tüm ülkeler sizin beğenmeyen gitsin orda yaşasın, ordan birisiyle birlikte olsun. Tutan mı var?
Tanımadığınız insanı neden kıskanırsınız ki bende bunu anlamam isteyen istediğini yapsın neyin derdini çekiyonuz :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya turk erkegine asiri fazla olan biz turk kizlari, bunlara mi kaldik be? Cagirin rus erkeklerini bizimkileri de yollayin rusya ya ooh miss. Ilik gibi erkekler var hey yavrum heeyy. Bunlarin naziyla mi ugrasicaz be
Ulaşamadığın için beğenmiyorsun evet ben çirkinim tıpkı senin gibi bende beğenmiyorum çünkü ikimizde de kompleks var. 😉Kompleksli insan herkeste kusur arar ikimizde olduğu gibi. Ha şöyle birşey var en yakışıklı erkeklerle çıktım bu beni güzelmi yapar hayır. Fakat Türk erkeğinde şöyle bir sorun var güzel kızla çıkınca demekki beni beğendi o yüzden beni istiyor kafasında halbuki Çirkin dediği Türk kızından pek farkı yok. Yani çirkin güzelle veya yakışıklı ile çıkınca. Hoş bir insan olmuyor. Türk erkekleri yanılıyor ben güzel kızla çıktıysaö ben yakışıklıyım dır diyerek. Şu anda çok yakışıklı bir erkekle çıkıyorum bu beni güzelmi yapar hayır değil anladınız mı? Türk erkekleri aklını başına alsın.
@Nükleerteori evet o araştırma kısmen doğru bende diyorum ki Türk erkekleri yakışıklı oldukları için değil çirkin çekiciliği fazla olduğu için Rus kadınlar onlarla beraber. Sebeb şu ki Türkiyede güzel kadın az o yüzden erkekler güzel kadın yokluğu yaşıyor ve güzelin kıymetini bildiği için çok ilgileniyor Rus karılarıyla. Kadınlar zaten aslında yakışıklı istemez onunla ilgilenebilecek erkek ister. Erkeklerde bu yüzden kendini yakışıklı zannediyor. Kısacası Türk erkekleri çirkin.
Bende illa Türk kızı diyerek yanılanlardan oldum. Orada buradaki sizlerden daha iyi ilgilenenlerimiz vardı. Burda hergün kavga orda hergün ilgi alaka. Allah aşkına biraz çeki düzen versinler...