Sizce ben abarttım mı?

Eşimle sabahtan beri küsüz. Denize gideceğiz diye hazırlandık ben yiyecekleri hazırlayayım sen de çantaya mayoları havluları falan koy dedim. Sonra evden çıktık baya yürümüştük ki aklıma geldi hangi mayomu koydun dedim koymadım ki senin mayonu sen koyarsın diye düşündüm dedi. Ben hazırlarken ikimize ait her şeyi koyuyorum ama dedim öyle küstüm denizden sonra annesine gidecektik oraya yakınlar direkt annenlere gidelim o zaman dedim. Öyle yaptık. Annesine gittik biraz takıldık. Sonra ben sabahki mevzuyu uzatmadım gittim sarıldım odadayken. Sonra dedim ki canım çok midye çekti beş dakika sahil tarafına gitsek var mıdır dedim vardır belki midye alıp sahilde otururuz dedi tamam dedim çıktık sonra bir iki bakındı arabayla uzaktan sonra navigasyondan bir yer açtı oraya gitmeye başladı ben de midyeci buldu herhalde dedim varınca baktım ki sahildeyiz arabayı park edip oturacağız. Ama midye alacaktık dedim. Ee yoktu işte dedi. Yani o kadar zoruma gitti ki yalandan iki bakındı resmen aramadı bile. O bana bir şey canım istedi desin ya alırım ya da yaparım canının istediği her yemeği her tatlıyı yapıyorum çalıştığım halde. Ona bu kadar değer verirken benim canımın istediği şeye değer vermedi. Sorsalar midye yüzünden küstü denir ama öyle değil verdiğim değeri görmediğimi fark ettiğim için üzüldüm. Eşim zaten küsken kendini kapatır hiç konuşmaz gönül alma huyu da yok. Ama ben de çok inatçıyım. Adım atmazsa isterse 1 hafta küs kalalım umurumda olmaz. Şimdi mevzu inada binecek gibi duruyor. Sizce abartı mı yoksa böyle düşünmem davranmam normal mi?

Sizce ben abarttım mı?