KonuştuğumBi kız var fakat konuşmaları bana çok itici geliyor sıkılıyorum sarmıyor beni ya da ben mi abartıyorum. Detaya lütfen ?

Aldığı tuvalet kağıdının markasını nereden aldığını anlatıyor, ben sormadan evini karınca basmış, ilaç alacağını söylüyor. Dakika başı çok sıcak deyip duruyor, tamam sıcak olabilir biliyorum, elimden ne gelebilir. Uykusu gelse uykum geldi diyor, konuştuğu erkeklerin ekran görüntüsünü atıp duruyor, mesajlarını sıkıldım deyip duruyor, banyo yapsa banyo yaptım diyor, yani kısaca bana böyle şeyleri anlatıp duruyor, itici geliyor bana, ben neden bunları dinliyorum diyorum kendimce, üşüse üşüyorum diyor, annesinin hastalığını kadar anlatıyor, evde babasının küfürlü şekilde bağırmasını anlatıyor. Cidden ben mi abartıyorum, yol da veremiyorum ayıp olur diye, sürekli her anlattığına. HIMMM ÖYLE Mİ AYNEN DİYE cevap veriyorum, ne yapsam nasıl yol izlesem ama kızla hiç kafam uyuşmuyor
KonuştuğumBi kız var fakat konuşmaları bana çok itici geliyor sıkılıyorum sarmıyor beni ya da ben mi abartıyorum. Detaya lütfen ?