10 gü

Sürekli evliliğinden şikayet eden arkadaşıma sınır koyup nasıl mesafe almalıyım?

Kocası düzgün biri çıkmadı zaten, bana anlatmadığı şeyler varmış, kaynana evinde kalmazsa yüzüğü atmakla tehdit etmiş, bana bunu evlenmeden söyleseydi arkadaşımı uyarırdım. Arkadaşım buna rağmen kabul etti evlenmeyi ve herkes cümle-i alem dedi ki kaynana evi olmaz oraya gelin gitme ayrı evi beklet, dinlemedi kimseyi gitti evlendi. Adam umursamaz, sorumsuz, asla sevgiye dair bir şey barındırmıyor, kızı eşek gibi kullandı, kaynanası da lokmasına göz dikmişti. Hep şikayet etti, herkese de anlatıyor; kuzen, akraba, iş arkadaşı, okul arkadaşı, kardeş, herkese şikayet ediyor. Aynı mesajları kopyala yapıştır yapıp herkese atıyor, bazen aynı konuyu 3 defa bana attığı oldu üst üste. Neyse, kiraya çıktılar, adam pc oyunundan kafayı kaldırmıyor, eve yemek parası vermiyor, sadece kirayı bölüşüyorlar, evi kız geçindiriyor resmen. Bu halen gidip eve malzeme alıyor, adamın beğendiği yemekleri yapıp kaynanaya hava atma derdinde. Boşan diyor herkes, boşanmıyor ama şikayet etmekten de vazgeçmiyor. Ruhum daraldı artık, ben sınavı geçtim insan bir tebrik eder, hemen mesajın üstüne kaynanasını anlattı. Biriyle arası kötü olsa "kaynana beni kışkırtıyordu" diyo, anlamadım amacı ne.

Güncellemeler
10 gü
kaynanama karşı beni kışkırtıyordu diyor orayı yapay zeka yanlış yazmış
Sürekli evliliğinden şikayet eden arkadaşıma sınır koyup nasıl mesafe almalıyım?