Market çalışanı olarak bölge müdürüyle tartıştım, sizce kim haklı ve ne yapmalıyım?

Ay Şok’ta çalışıyorum, bir haftadır iki kişi çalışıyoruz, dönüşümlü çalışıyoruz ve çok yoruluyorum, bugün bölge müdürü geldi kadın, ben yine mal atıyorum tabi, dedi ki akşam bu yerler silinecek tertemiz olacak bu yerler dedi. Ben de hemen oradan dedim ki Hilal Hanım tek çalışıyor dedim, tek kapatacak dedim. Sonra döndü bana dedi ki ben size söylemedim zaten dedi, dönüşümlü yapabilirsiniz dedi, ara verip yani, ben öğlende çıkacağım akşamüstü tekrar geleceğim. Ben dedim ki ben öyle yapmak istemiyorum dedim, zaten yeterince yoruluyorum, bir de akşam gelmek istemiyorum dedim. Bana diyor ki bu nasıl bir üslup, dün de aynı şeyi yaptınız dedi, benden eleman istediniz dedi, destek eleman ben yollayamayacağımı söyledim dedi, nasıl bir üslupla söylüyorsunuz bunu dedi. Ben de dedim ki ben normal, gayet kibar söylüyorum, ne var ki yani dedim, söyleyemez miyim, söylemek hakkım dedim, yani ben akşam tekrar gelip yerleri silmek istemiyor ve yoruluyorum dedim, sonra uzatmaya başladı, lütfen uzatmayın artık falan dedim öyle. Kim haklı sizce

Market çalışanı olarak bölge müdürüyle tartıştım, sizce kim haklı ve ne yapmalıyım?