Ankara Gimsa markete girdiğimde elimdeki minik posetimi görevlinin almaya çalışması ve tartışma yaşamam sizce kim haklı?

Ankarayi bilen bilir bu market her yerde yoktur sadece sincan etimesgut ilçeleri ve batıkent semtinde bulunur. Neyse konuya gelelim yaşadığım keçiören bölgesinde hiç bir markette elimden poşetim alınmadı böyle bir rica hiç görmedim. Bir akrabaya ziyaret için sincan bölgesine geldim civarda pastane göremedim gimsaya girip baklava alayım dedim elim boş gitmemek için kapıdan geçtim vestiyer varmış seslenmisler duymamışim bir kız arkamdan gelip o poşeti almam lazım onunla giremezsiniz dedi. Bende niye hırsızlık mı yapacağız hangi çağda yaşıyoruz ne hakla özel esyami alırsın dedim. yok kural böyle dedi bende hadi verdim içinde bir şey eksilirse ödemeyi garanti ediyor musunuz böyle bir imzalı kagit istiyorum dedim. yok onuda veremiyoruz böyle bişey talep edemezsiniz dedi. Bende film koptu o ara kızı azarladim ve çıktım mağazadan. zoruma giden tüketiciye verilen değer yahu arkadaş sen benim eşyamı hangi hakla alırsın elimden hangi mağaza bunu yapıyor Allah aşkına bir mağaza söyleyin içeri girerken çantami posetimi alıyor diyin ne olur? çantanın içinde ne vardı versen ne olur diyecek arkadaşlar belki kuyumcudan geliyorum belki 5 bin liralık 10 bin liralık zihnet var belki telefonum var servisten aldigim belki arabamin anahtari var belki daha başka bişey var. Onlar bunu talep ediyorsa bana zararimi ödemeyi de garanti etmeliler. sinirlendigim nokta özellikle bu
Ankara Gimsa markete girdiğimde elimdeki minik posetimi görevlinin almaya çalışması ve tartışma yaşamam sizce kim haklı?