Tamam beğenme de bu tavırlar nedir ben anlamadım, canım bunlar ya ahah arkadaş bile olunmuyor bunlarla
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam beğenme de bu tavırlar nedir ben anlamadım, canım bunlar ya ahah arkadaş bile olunmuyor bunlarla
Ben de buna çok kızıyorum mesela hani tamam beğenme beğenmek zorunda değilsin ama kimseye bunu yapmaya hakkın yok insan gibi bir mesaj atarsın kibar saygılı bir mesaj atarsın zaten karşındaki kişi anlar yani diye düşünüyorum yani ne gerek var böyle yapmaya neden böyle yapıyorsun eline ne geçiyor yani terbiyesizler
Tavırlarının bu kadar hızlı değişmesi aşırı sinirimi bozuyor. Karakter yönünden kendilerini geliştirememeleri çok yorucu djfj
Karakter yönüyle geliştirmeleriyle alakası yok bu düpedüz ahlaksızlık başka bir şey değil terbiyesizlik karaktersizlik zaten ya bak özelden ekleyebilirsin sana anlatırım
Düpedüz karektersizliktir bu başka hiçbir şey değil aşağılık kompleksi olan erkekler yapıyor bunu
Merhaba dertleselim mi konuşalım mı
İnsanların kendi beklentileri gerçekleşmeyince karşı tarafa saygısızca davranması tamamen kendi olgunlaşmamışlıkları ve ego incinmeleriyle ilgilidir 🌸 Senin değerinle veya güzelliğinle asla alakalı değil. Hayal ettiği karşılığı alamayınca bu yetersizlik hissini sana nezaketsizlikle yansıtmaya çalışıyorlar 🌿 Böyle anlarda sınırını çizip o olumsuz enerjiyi hiç üzerine almamak en güzeli 💛 Sen daha önce bu tarz saygısızca bir tavırla karşılaştığında nasıl tepki vermiştin? 🧘♀️
Cevap
4Cevap
Aşağılık kompleksi olduğu için.
Evet doğru söylüyorsun bunu o tip erkekler yapıyor genellikle ve çocukken ve dışlanan ne bileyim hani ezikliği olan erkekler maddi durumu iyiyse birazcık ileride böyle yapıyor ve onlar da zaten genellikle kötü kızları seviyor onları kullanan o. Kızları seviyor
Uzak durun öylesinden.
Yok o zaten duruyor gerek kalmıyor ahaha
😂
Egosu yüksekse bir insan küstah oluyorlar.
kadinda daha fena
Biz size i mum
Biz size iyiyiz diye aşık sanıyordunuz kendinize halbuki***
naptikki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?