10 yıllık kankalarım cenazeme gelmeyince ben mi abartıyorum yoksa dostluk mu bitmiş oluyor?

10 gün önce anneannemi kaybettim liseden çok yakın 2 kız arkadaşıma dedim dost bildiğim ertesi gün cenaze var wp den söyledim bunlar çok yakın birisi bana yürüyerek 20 dk uzaklıkta diğeri arabayla yarım uzaklıktaki bir köyde--köyde oturan canım ciğerim ama gelemeyeceğini hasat zamanı olduğunu söyledi. bundan iki akşam önce dershaneden tanıştığı arkadaşının düğününe gitmiş ben bunu ortak bi arkadaşımızın storyden gördüm. şunu anladım ki böyle bi günü olsa ben giderdim nasıl gitmezdim önceliği ben değilmişim bunu anladım. bir diğer diğeri belediyede namaz saatte işi varmış daha sonra uğrayacakmış sonra anlattı gelecektim arkadaşı kaza yapmış ona gitmiş evler yakın sonradan da gelebilirlerdi her ikisinden de soğudum. ama iletişim var ama çok uzatmıyorum baya gönülden soğudum.. aradılar sonradan mesaj attılar ama işte insan o an bekliyo bu tarz şey ---- napacağımı şaşırdım her şeyi Allah bilir tabii

10 yıllık kankalarım cenazeme gelmeyince ben mi abartıyorum yoksa dostluk mu bitmiş oluyor?