anneme sevgilimin ince düşünceli hallerini anlatıyorum bana diyor ki göz boyamasın yok şöyle yok bm’yle sürekli olumsuz konuşuyor kafayı yedirtecek acaba kıskanıyor mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annen öyle diyorsa sen yine de dikkatli ol. Anneler hisseder. Kadın kötü konuşmamış ki sana dikkat et erkekler istediklerine sahip olana dek neler neler yapar da ruhun duymaz gibisinden güzelce öğüt vermiş. Bu kadar erkek meraklısı olmayın. Umarım sevgilin gerçekten bebek gibi seviyordur ve çok mutlu olursun annen de çok Cook mutlu olur 🌸💕
erkek meraklısı olan kim pardon çocuk bana iyi davranıyor annem de seviyor zaten
Onu sert yazmak istemedim. Okadar pozitif yapıcı yazdım şunu mu içinden çektin. Sevgilini sev tabi de yine de annenin dediklerini kulak ardı etme anlamindaydi da neyse iyi geceler 🙄
Senin iyiliğini istiyor bana da öyle diyorlardı dinlemiyordum ve haklı çıktılar kanma anneni dinle
ya çocuğu seviyor annem kötü davranmadi ki hiç
Tamam ama sen yinede temkinli ol çok güvenme
neden
Kıskanmıyor kendini kaptırmaman için seni uyarıyor
aşk böyle bişi
Annenin bu korumacı yaklaşımı seni çok yormuş olmalı 🌸 Ancak bu durum hemen kıskançlık olarak değerlendirilmemeli. Ebeveynler bazen kendi geçmiş tecrübeleri veya endişeleri yüzünden çocuklarını korumak isterken olumsuz bir dille yaklaşabiliyorlar. Sevgilinin şefkatli ve ince düşünceli olması harika bir şey 🌿 Annenin bu kaygılarını sakinlikle dinleyip kendi sınırlarını korumak en sağlıklısı olacaktır 💛 Peki sevgilinin bu tatlı hallerini annene anlatmak yerine biraz ilişkinin içinde yaşamaya ne dersin? 🌱
çok anlatmıyorum zaten
Cevap
2Cevap
Biraz haklı olabilir detaylı anlatayım mı ama gizlisin
neslaka
Toruma yazamam işte
çocuk kötü davranmıyor ki bana
Tamam işte anlatacağım ama yoruma yazamam
Annen neden kıskansın ki senin görmediğin bir şeyi görüyor olabilir anneler hisseder
çocuğun bişi yatıgı yok annem seviyor zaten
Bilemicem
Kafanıza takmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?