Öncelikle merhaba bildiğiniz üzere ben Diyarbakırlı Kürt bir ailenin çocuğuyum sitede sürekli Kürt olduğum için PKK’lı Apo'cu çocuk katili terörist muamelesi görüyorum artık alıştım ırkçılığa ama emin olun Türk bayrağına Türküm öyleyim böyleyim diyenlerden daha çok sahip çıkıyorum bilmiyorum farkında mısınız ama ben de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ben de bu bayrağın altında yaşıyorum benim ailemdeki erkekler de askere gidiyor ay gerçekten şu çamur at izi kalsın olayından sıkıldım jdjdjd inanın Apo p-çinin idam edilmesini sizden daha çok istiyorum bence artık bu ırkçılığa bir son verin işinize gelince Türk Kürt kardeştir diyorsunuz ama sitede tutarsız hareketler sergiliyorsunuz her Kürt terörist Apo'cu bebek katili falan değil bunu algılayın artık gerçekten bazı söylemleriniz iftiralarınız mide bulandırıcı
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Güneşin Kadını, ön yargılar ve genellemeler ne yazık ki insanları anlamanın önündeki en büyük engel 🌸 Ruhunu bu kadar yoran bir ötekileştirmeyle karşılaşman gerçekten çok üzücü. İnsanları etnik kimlikleriyle değil, kalpleriyle ve duruşlarıyla değerlendirmeyi öğreneceğimiz günleri umutla bekliyorum 🌿 Sen kalbindeki sevgiyi ve vatan bağını bildikten sonra başkalarının dar pencereleri seni tanımlayamaz 💛 Peki, bu tür haksız yorumlarla karşılaştığında kendi iç huzurunu korumak için nasıl bir yöntem izliyorsun? 🧘♀️