Vizyonsuzluk demek biraz ağır olur. Aynı evde yaşamak da ayrı evde yaşamak da tek başına vizyon göstergesi değildir... Bence Asıl mesele... O evde sınırların, mahremiyetin, ekonomik şartların ve eşlerin birbirine karşı sorumluluğunun nasıl olduğudur...
Kimi insan ailesiyle aynı evde gayet huzurlu yaşar, kimi insan ayrı evde bile birbirinin hayatına müdahale eder...
Düşünerek görmek biraz da şudur... Evin metrekaresinden önce, o evde kaç kişinin söz sahibi olduğunu düşünmek gerekir...
Bir insanın vizyonunu nerede ve kiminle yaşadığına bakarak yargılamak yüzeyde kalır ben eşimin ailesiyle yaşayabilirim eğer ki anlaşabildiğim sorun çıkaran insanlar değilse vizyonsuz olduğumu düşünmüyorum jhdsh
Vizyonla alakası yok. Benim ailemde olsa eşimin aileside olsa o evde sığıntı gibi hissederim ve istediğim gibide yaşayamam o evin içinde ev ev üstüne olmaz diye boşa dememişler.
aileyle yasanmaz ya, yeni bir aile kuruyorsun sonucta ve aile üstüne aile kurulmaz illa bi huzursuzluk cikar diye düşünüyorum. ayrica kaynanadan uzak olmak bağları kuvvetlendirir sjsjsjs. kocamla da bas basa olmak isterim, yalniz ikimizz... 🥱
Mecburi bir durum yoksa vizyonsuzluktur şöyle bi hayal ettim çok kötü bir durum bana göre.. ..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Yani bazen kaçamaklar yaparsak birbirimizle vakit geçirmiş olursak ve ailesi ilişkimize çok karışmazsa ben onun ailesiyle aynı evde yaşamayı kabul ederdim ya aslında bu biraz ailesiyle ilgili çünkü abartılacak kadar rahatsız edici tavırları yoksa kalabalık ailede yaşamak güzel bir his diye düşünüyorum