Vizyonsuzluk demek biraz ağır olur. Aynı evde yaşamak da ayrı evde yaşamak da tek başına vizyon göstergesi değildir... Bence Asıl mesele... O evde sınırların, mahremiyetin, ekonomik şartların ve eşlerin birbirine karşı sorumluluğunun nasıl olduğudur...
Kimi insan ailesiyle aynı evde gayet huzurlu yaşar, kimi insan ayrı evde bile birbirinin hayatına müdahale eder...
Düşünerek görmek biraz da şudur... Evin metrekaresinden önce, o evde kaç kişinin söz sahibi olduğunu düşünmek gerekir...
Vizyonla alakası yok. Benim ailemde olsa eşimin aileside olsa o evde sığıntı gibi hissederim ve istediğim gibide yaşayamam o evin içinde ev ev üstüne olmaz diye boşa dememişler.
Bir insanın vizyonunu nerede ve kiminle yaşadığına bakarak yargılamak yüzeyde kalır ben eşimin ailesiyle yaşayabilirim eğer ki anlaşabildiğim sorun çıkaran insanlar değilse vizyonsuz olduğumu düşünmüyorum jhdsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşim isterse onun ailesi ile yaşarım sadece
Vizyonsuzluk demek biraz ağır olur. Aynı evde yaşamak da ayrı evde yaşamak da tek başına vizyon göstergesi değildir... Bence Asıl mesele... O evde sınırların, mahremiyetin, ekonomik şartların ve eşlerin birbirine karşı sorumluluğunun nasıl olduğudur...
Kimi insan ailesiyle aynı evde gayet huzurlu yaşar, kimi insan ayrı evde bile birbirinin hayatına müdahale eder...
Düşünerek görmek biraz da şudur... Evin metrekaresinden önce, o evde kaç kişinin söz sahibi olduğunu düşünmek gerekir...
2x vizyonsuz
Vizyonla alakası yok. Benim ailemde olsa eşimin aileside olsa o evde sığıntı gibi hissederim ve istediğim gibide yaşayamam o evin içinde ev ev üstüne olmaz diye boşa dememişler.
Doğru
Yani ailelerde herhangi bir sağlık sorunu veya muhtaçlık gibi bir durum yoksa biraz öyle bence.
Ben de öyle düşünüyorum
Aynı evde yaşanır Benim annem çok güzel yemek yapıyor mantıklı buluyorum fakat evin üstüne olmaz gibi anne baba evdeyken olmaz gibi 😂
Hay sesli klavyesine ev ev üstüne olmaz **
Ev yıkan
Kim ev yıkıyor çocuk 😂
evi yıka yazcaktım teyze sesli klavye şeysinden hep
Seni şikayet ediyorum kapatsınlar hesabını 😒😒
gapatamazlar
Sen öyle san avukatlarım var benim zehir gibi hiçbir davayı kaybetmiyor 😒
zeerleriz
Ali vefa deli değil deli numarası yapıyordu 😂
Zır olanından
Valla şahsen ben bunun için ev aldıktan sonra evlenmeyi tercih ediyorum
En iyisini ediyorsun
Geçerli nedenler olmadığı sürece ev üstüne ev kurulmaz.
Fakirlik gibi mi
Ekonomik nedenler dışında belki kimsesi olmadığı için hasta olan anne/babasına bakmak zorundadır.
Bir insanın vizyonunu nerede ve kiminle yaşadığına bakarak yargılamak yüzeyde kalır ben eşimin ailesiyle yaşayabilirim eğer ki anlaşabildiğim sorun çıkaran insanlar değilse vizyonsuz olduğumu düşünmüyorum jhdsh
Evet vizyonsuzluk. Ne kadının ne de erkeğin ailesiyle yaşanmamalı 😄 ailelerden uzakta başbaşa olmalı
Ben de öyle düşünüyorum
Şu etrafımdaki kaynanaları görünce hiç kabul edesim yok
Nerde o eski kaynanalar
Ağır vizyonsuzluk
Yok yok değildir
Öyle🙃
Ben evde ailemle kalamıyorum evliyken nasıl kalcam
Çok doğru
kesinlikle vizyonsuzluk
Telvizon
Sen normal misin acaba
Benim normal olmamam durumu değiştiriyor mu?
Ortada bi durum yok ki
hmm doğru
Ev üstüne ev olmaz.
Doğru valla.
Bizim burada eskiden mezarlık olan yerin üstüne karpuz sergisi açtılar anlatamadık
Değil.
Evet
Evet