Çoğu kişi artık büyükşehirlerde birlikte yaşıyor evlenmeyi çocuk için düşünüyorlar sizce evlenmeden birlikte yaşamak mantıklı mı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu kişi artık büyükşehirlerde birlikte yaşıyor evlenmeyi çocuk için düşünüyorlar sizce evlenmeden birlikte yaşamak mantıklı mı
Evet diyenlere şunu diyorum. O yanınızdaki kişiyle mutlu olabileceğinizi düşünmeyin 3-5 yıl belki mutlu ilişkiniz olur bu oran ne kadar o kişiyle nikahsız kaldığınızla orantılı. O zamandan sonra ben niye o kişiyle mutlu olamıyorum. Biz ne ara ayrılacak gibi olduk. Boşanma tarihimiz ne zaman. Oh be kurtuldum. Ben o kişiyle niye evlendim ki... Diye uzayıp gidecektir.
Diğer soruna gelecek olursak evlenmeyi çıkar doğrultusunda yapan insanlar o çıkar doğrultusunda mutsuzluğa gider. Evlilik çocuk için değil geleceğin için evlenilmelidir. En kusursuz plan bile ufak 1 hatada en kusurlu plana dönüşür.
Hayir. Evliligi basitlesdirmesinler. Birlikde yasaya biliriz sevgilimle ama bir dini nigah kiyarim. gunah sonucda. Dini nigahla olur mesela zamanla uygun olurlarsa evleniyorlar zaten.
Cevap
3Cevap
Evet mantıklı
Üniversite de ben 2 kız arkadaşımla kalmıştım harikaydı
Erkek yok 🤣 kızların eşyaları mis gibi kokuyor , ev her türlü temiz , en güzel yemekleri yiyorum , gıybet ediyoruz , ğogsume yaslanıp film. İzlerlerdi. Beraber yattığımiz zamanlar oldu.
Korku filmi olur , şimşek çakar gibi...
Ben arada gider elektrikleri keserdim ,. Dış kapiyi açık birakirdim ses çıkardı korkarlardi 🤫
Bana masaj yaparlardi , beraber gezerdik , kızların kız çevreleri de çoktu. Birinin sevgilisi vardi diğerinin sevgilisi uzaktaydı. v
Bu tip :)) keşke o yıllara donebilsem
İstanbul
Dünyanın en mantıksız eylemi. Tecrübeyle sabittir
Evli değilsin ama evde sürekli hesap soran bir kadın. En ufak tartışmada kocam mısın edaları , telefon calınca kim o kim o diyen biri , temizlik yapacaksam anamın evinde de kalırım diyen bir kadın düşün.
Akıl işi değil.
Evlilik bilinci sorumşuluğu çok başka bir şey.
Ben ikisini de yaşadığım için bu konuda tecrube sahibiyim 😂
Çökertme gibi bir durum yok bro. Olmuyorsa zorlamam ayrılırım biter.
İki tarafa da eziyet etmeye gerek yok.
Dünyanın en iyi olayı
Bence çok sacmaaa
Aynı evde yaşamak istiyorsam zaten güvenim sonsuzdur neden evlenmiyorum ki
O ne öyle be kankan mi buu
Eğer seviyorsam başarım nikahı sevmiyorsan da kokmuş çorabını toplamak istemem anladın mı 😂😂
Hayır be dalga geçtim
hayır bence
Hayir.
beraber yaşamadan nasıl beraber yaşıcaz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?