Eşim ailesi için bana kötü kalplisin dedi, kaynanama da söylemeli miyim yoksa susup evliliği mi sorgulamalıyım?

eşimin ailesini yani ana babasını yemeğe çağıracaktık ama her hafta zaten bendeler ve 1 yıllık evliyiz, hep bir şeyler çıkıyor, bir de sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum, yani özellikle her hafta veya 2 haftada 1 mutlaka bana gelirler ama bugün annesigile gitti, bana bir soğuktu çok garip şekilde ben de anlamadım ama içine atmış patlamış yani anlaşıldı, sonra kavga ettik eve gelince bana soğuk olduğu için bugün annem işte bizi yemeğe çağıracaktınız bir çağıramadınız dedi, çok utandım falan dedi

ben de annen durumu biliyor, her gün bir şey çıkıyor ayrıca zaten sürekli bendeler, onu da geçiyorum bunun siniri öfkeyi bir görseniz, annen mi doldurdu seni bu halin ne dedim, bana dedi ki sen kötü bir insansın, kötü kalplisin sen işte sen busun falan dedi çok üzüldüm ağladım ve evi terk edecekken durdurdu, kendine yakıştırıyor musun bu saatte gitmeyi falan dedi saat gece 2

asla ayrı yatmazdık normalde ama yatakta yatmıyorum, salona geçtim ve hiçbir şekilde onunla muhatap olmayı düşünmüyorum hatta yarın evden gitmeyi dahi planlıyorum, ben kötüysem kötü kalpliysem devam etmeye gerek yok dedim, bir çırpıda silebiliyor musun sen falan dedi ama çok kırgınım çok üzgünüm ayrıca kaynanaya da denk gelirse söylemeli miyim? sen böyle demişsin diye sizce? akıl verin napayım allah aşkına ya ben hep annesini babasını sevdim bir elti var ağızlarına sıçıyor o yaranıyor

Eşim ailesi için bana kötü kalplisin dedi, kaynanama da söylemeli miyim yoksa susup evliliği mi sorgulamalıyım?