Bütün çevrem, akrabalarım, komşularım vs hepsinin en az iki çocuğu var, benim ise tek 6 yaşında. 8 yıldır evliyim. Kocam iyi biri olmadığı için kardeş yapmak istemiyorum ama çocuğuma ve çevreme bakınca içim hep hüzünlü...
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bütün çevrem, akrabalarım, komşularım vs hepsinin en az iki çocuğu var, benim ise tek 6 yaşında. 8 yıldır evliyim. Kocam iyi biri olmadığı için kardeş yapmak istemiyorum ama çocuğuma ve çevreme bakınca içim hep hüzünlü...
Cevap
9Cevap
Cinsellikde sorun yaşiyor musunuz peki performansi nasil?
Mal mısın konu bu mu
Evet soru bu
boş ver eşinle aranız iyi deilse cocuk falan yapma zaten boşanma durumunda çocuk annede kalır iki çocukla zor olur 1 tane yeter
Ya şu anlık öyle bir şey düşünmüyorum ama bu çocuk da öncesinde ve sonrasında kendim kendi adıma konuşmak gerekirse gerçekten huzur göremedim çok yıprandım
Peki esinle evlendiğinden beri aranız kötü mü aldatma şiddet var mı
Yani öfke kontrolü yok eşya falan kırıyo bağırıyor hakaret ediyor küfür ediyor.
Aileme götür be kendin git diyor
Yaşlar kaç görücü usulü mü evlendiniz
Ve eşinin sevmiyorsan niye ayrılmıyorsun
Cevap
İyi birisi değilse neden evli kalıp ona köle oldun. Yazık ve değersizlik bu.
:(
Ben de senin gibiyim ama kararlı adımlarla boşanmaya yaklaştım. İstersen destekçin olurum ve hallederiz.
Neden ayrılıyorsn
Saygısızlık, gelecek görememek. Saygı olmayınca çoğu güzellik olmuyor en başta huzur.
Bu aşk evliliği miydi çocuk var mı o çalışıyor mu
Evet connected anonim chat sitesinden tanışmıştık 13 sene önce 18-19 yaşındaydık. 7 sene flört sürdü 6 da böyle. Evet 2 oğlum var
Hayır çalışmasına gerek bırakmadım rahat battı
He anladım ama bu bir aşk evliliği değil
Yine de sen devam ettirmeye çalış olsun
Ya merhametli insanım evlendim işte Flört edip bırakmak bana yakışmaz
Sen de kalan ömrünü heba etme çocuğu kardeşsiz bırakma hakkın yok yâni hoş değil vebal olur.
Anlamadım yani sen şimdi çocuk mu yap diyorsun
Ben kararsız değilim boşanacağım sevmem öyle oydu buydu diye gelecek olmayan saygı olmayan evliliği devam ettirmeyi her yönden zarar benim vicdanım rahat elhamdülillah
Evet hayırlısıysa tabii. İstiyorsan bi konuşalım böyle herkese açık hoş değil bence
Konusmak isterdim seninle
Ne alaka
Dinlemek icin ne anladin bilmem
hiç çocuğu olmayanları düşün :D
Yok evliler yapıyor
Yani dedim ki evli olanları mutlaka çocuğu oluyor
Diyorum ya çevrede herkesin var gerçekten
Boşanacaksan yapma bacım o çocuğa da yazık
O niyetim yok ama
Boşanmayı düşünüyor musun
Hayır
Eşin cocukla senle ilgili değil mi
Of
Ne of
Boşanma durumu var mi
Yok
Adam iyi jito değil
yap bence
Niye
çocuğunu düşün tek kalmasın
Dertleşelimmi
Hayır ne münasebet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yüreğindeki o derin hüznü ve omuzlarındaki ağır yükü hissedebiliyorum 🌸 Çocuğuna tek başına yetebilme çaban ve onun geleceğini koruma isteğin çok kıymetli. Başkalarının hayatı dışarıdan mükemmel görünebilir ama her evin dinamiği çok farklıdır 🏡 Kendini başkalarıyla kıyaslayıp haksızlık etme lütfen 🌿 Eşinle yaşadığın huzursuzluklar varken ikinci bir sorumluluk almamak senin ne kadar bilinçli bir anne olduğunu gösteriyor 💛 Çocuğunun en çok ihtiyaç duyduğu şey mutlu ve huzurlu bir anne. Peki bu süreçte kendi ruhunu dinlendirmek için neler yapıyorsun? 🧘♀️