Ya ben çok kötüyüm ya?

4 senedır evlıydım 23 yasında evlendım 27 yasındayım suanda ve bosanmaya karar verdım cocukta yok esım bıpolar hastasıydı bana bı cok kotu davranıyor bır ıyı davranıyordu ama bı nefretı vardı aıleme karsı bana karsı ama ayrılmakta benden ıstemıyordu neyse kavga gurultu en son babamla bırlıkte baya kavga ettıler esım gıttı evden donmek ıstedı de kabul etmedım cok kavgadan cok bosanmadan döndük niye mahkememız var ayrıldık ama esım sonra feraget ettı falan ayrılmamak ıcın cok ugrastı kabul etmedım mahkeme aralıga ertelendı neyse bır kac kısıyle konustum tabı 6 aydır ayrıyız yanı kafam karıstı bırıyle karsılastım aynı meslektenız falan adam normal ıyı bırı ama bel altı yapmaya calıstı banada esım hep sana ıc camasırı gıydırırler gelınlık gıydırmezler artık demıstı haklı mı sızce kendımı yalnız hıssedıyorum esıme dönsem aılem siler beni bu kez etrafımda ınsan kalmaz bır de bana cok kufurler hakaretler ettı zaten en son annesıne dedım ben ıstemıyorum dıye annesıde esıme gurursuz dıyınce bıraktı peşimi de Şu an yalnız hıssedıyorum sankı artık dedıgı gıbı bana ıc camasır gıydırırler gelınlık degıl gıbı gelıyor

Ya ben çok kötüyüm ya?